IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карибски пирати без Джак Спароу: Джони Деп ще бъде сменен от Марго Роби

29 юни 2020 14 50

Актрисата ще играе главна роля в нов епизод от популярната филмова сага

Снимка: БГНЕС

Създателите на приключенския филм „Карибски пирати“ замислят ново продължение на сагата. Оказва се обаче че то ще е без звездата – капитан Джак Спароу, тъй като 57-годишният Джони Деп няма да може да се присъедини към проекта. Причината е личен проблем, по-специално продължилото съдебно дело с бившата му съпруга Амбър Хърд, която обвини актьора в домашно насилие и той ѝ отвърна, че това е клевета.

Създателите на „Карибски пирати“ се замислиха кой може да се сравни с легендарния Джак Спароу в неговата безумна популярност сред публиката. Изборът беше неочакван: 29-годишната Марго Роби, която ще играе жената пират, беше одобрена за главната роля, съобщава The Hollywood Reporter.

Новите „Карибски пирати“ са истински експеримент. Продуцентите на поредицата решиха да вдъхнат нов живот на проекта и да видят дали той може да повтори успеха на петте предишни филма с Джони Деп.

Подробностите за сюжета се пазят в тайна. Освен това не е известно дали Джони Деп ще се появи в новата част на „Карибски пирати“. Може би сценаристите са подготвили епизодична роля за актьора като препратка към предишните серии.

Още след старта на скандалния развод и обвиненията в домашно насилие, стана ясно, че Джони Деп няма да се снима в продължение на „Карибски пирати“. С развоя на делото и виждането, че и Амбър Хърд не е невинна, много от феновете поискаха и актрисата да престане да се снима в големи хитови заглавия, като „Аквамен“.

Дали липсата на Деп в продължението на „Карибски пирати“ е само защото той не може да участва или защото продуцентите са решили да не му поверяват този път главната роля, заради обвиненията на Хърд, така и не става ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Христо ( преди 3 години )
Интересно как изопачавате истината. Бившата жена на Джони Деп го обвини в домашно насилие, което му коства ролята. Но никъде не отбелязвате, че тя е агресора в случая. И това не е никаква клевета, а самата истина. Проверете си фактите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деси ( преди 3 години )
Абсолютно съм съгласна! Без Джони, няма да е Карибски пирати!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар