IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери пуска спортна колекция облекло

21 май 2021 10 50

Тя споделя и кой е любимият ѝ артикул

Снимка: Getty

Хали Бери е позната на света като невероятната екшън звезда, която понякога дори прави и собствените си каскади. Но извън екрана тя също е толкова отдадена на физическите активности, като през последно време се превърна в звезда в социалните мрежи, благодарение на постоянните си тренировки и мотивационни публикации. Именно затова не беше изненада, че актрисата пуска на пазара собствена марка спортно облекло, която да накара феновете да изглеждат и да се чувстват като истински звезди.

Пред списание Women's Health Бери признава, че отдавна е искала да започне подобен проект и е доволна, че най-накрая е намерила време за него. Тя си партнира с устойчивата марка Sweaty Betty, пускайки на пазара колекция, която включва клинове, къси панталони, спортни сутиени, къси суитшърти, якета и термооблекло. Въпреки че прави всичко с голяма любов и отдаденост, Хали все пак си има свои любим артикул.

„Обожавам бялото яке, с което мога да ходя навсякъде. Нося го до магазина, на вечеря или пък в мола. Подходящо е за всяка ситуация“, споделя актрисата пред Women's Health. Въпросното яке е много дълго, стигайки чак до глезените с дълбоки джобове и колан през кръста. Ако някъде ви завари неподходящо време и изведнъж завали, не се притеснявайте – дрехата разполага и с качулка, която ще спаси косата ви.

Когато е у дома Бери обича да си почива в бежовия гащеризон с висока яка. Когато ѝ се налага да тренира пък е време да облече черен спортен тоалет, с който признава, че се чувства най-секси. „Линиите върху ансамбъла са супер женствени и подчертават всички правилни области, като същевременно успяват да ме държат стегната през цялото време“ обяснява актрисата. Що се отнася до облеклото ѝ за тренировки или друга физическа дейност, Хали казва, че търси три неща – функционалност, комфорт и стил. Очевидно всяка една дреха в колекцията ѝ следва тази мантра, но любимите тренировъчни неща на звездата са клинове, шорти и черния спортен тоалет.

Колекцията цели да накара жените да се чувстват стилни, но в същото време иска да предизвика у тях събуждането на силните им страни. „Искахме дрехите да помогнат на жените по целия свят да се чувстват овластени и подкрепени, докато се опитват да направят своите крачки в пътуването към по-здравословен живот“, казва Бери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари