IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана разгорещи страстите само по лилави боксерки и перлено колие

16 февруари 2021 18 00

Изпълнителката промотира линията си Savage x Fenty

Снимка: Getty

Риана реши да зарадва феновете си ден след Свети Валентин. Вместо да публикува романтична снимка по случай празника, изпълнителката изчака 14 февруари да приключи, за да сподели секси кадър, на който позира полугола.

В понеделник 32-годишната звезда използва профила си в Instagram, за да напомни за себе си по най-добрия начин. Тя застава пред камерата, носейки само лилави боксерки от линията Savage x Fenty, които комбинира с огромни бижута. Върху себе си Риана носи перлено колие, дълги обеци, огромна гривна и масивен пръстен, който обаче не е годежен. Изпълнителката използва текст от песента Naked, който написа в описанието.

Снимката хвана окото не само на феновете, но и на няколко известни личности. „Боксерките с тялото ли идват?“, написа актрисата Иса Рей, а фотографът Майлс Дигс заяви, че устата му все още стои отворена в недоумение от красотата на Риана. „Лошото момиче в целия си блясък“, включи се и дизайнерът Хайдън Уилямс.

В последно време барбадоската красавица промотира новата си линия Fenty Skin, която се специализира в продукти за грижа за кожата. Компания в рекламите ѝ прави рапърът A$AP Rocky, с когото Риана е във връзка от няколко месеца. През ноември беше официално съобщено, че двамата са двойка, като само месец по-късно те бяха забелязани в Барбадос за коледните празници.

На Нова година Риана сподели няколко снимки, на които позира пред басейна у дома. На тях изпълнителката носи бюстие и пола в цвят металик, комбинирани с високи ботуши, които са дизайн на самия A$AP Rocky. Сандалите са направени в колаборация с агенцията на рапъра AWGE.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари