IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и A$AP Rocky с първа Коледа заедно

31 декември 2020 17 40

Двамата са прекарали празника със семейството на изпълнителката в Барбадос

Снимка: БГНЕС

Отношенията между Риана и A$AP Rocky изглеждат все по-сериозни. Въпреки че нито един от тях не е потвърдил слуховете, че са двойка, те със сигурност се държат като такава. Според списание People, изпълнителите са пътували до Барбадос за празниците, за да прекарат време със семейството на Риана.

Източник споделя пред изданието, че Рири е била у дома още от Бъдни вечер, а приятелят ѝ се е присъединил на следващия ден. На Коледа барбадоската красавица и рапърът бяха заловени да се качват на кораб, за да се насладят на залеза. От снимките си личи, че изпълнителите вече са започнали да координират стила си на обличане. Те се появиха в изцяло черни тоалети, носейки еднакви предпазни маски и държейки се за ръка.

Пътуване заедно, среща с родителите и еднакви тоалети. По всичко личи, че отношенията между Риана и A$AP Rocky започват все повече да се задълбочават. По-рано през месеца източник потвърди слуховете, че двамата са двойка и от няколко месеца са неразделни. „Връзката е нова, но те много се харесват и са отдадени един на друг“, казва той.

Рапърите са приятели от дълго време и дори са работили заедно. През 2012 година те се съюзяват за песента на Риана Cockiness (Love It), а година по-късно се появяват и във видеото на A$AP Rocky Fashion Killa. Това лято двойката участва в рекламната кампания на Fenty Skin – линията за грижа за кожата на барбадоската красавица. Към това добавяме и общо интервю за GQ.

„Винаги си прекарват чудесно заедно. Имат много общи неща“, казва източникът. Допълва, че изпълнителите си приличат по това, че обичат да помагат на общностите, в които са израснали и да даряват на нуждаещите се.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари