IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана вече е в отбора на милиардерите

6 август 2021 17 50

Ето какво успя да я изстреля към тази класация

Снимка: Getty Images

Поклонете се на новата кралица на милиардерите!

Според списание Forbes, Риана вече е част от отбора на милиардерите със състояние, възлизащо на 1.7. млрд. долара. По този начин тя се превръща в най-богатата изпълнителка в света. Всъщност тя е втората най-богата дама в развлекателната индустрия след Опра Уинфри. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Интересното е, че голяма част от богатството на Риана всъщност не идва от музикалните й проекти. Според Forbes, около 1.4 млрд. долара идват от козметичната марка Fenty Beauty, от която изпълнителката притежава 50%. Останалите 300 млн. идват от линията за бельо Savage x Fenty, която е оценявана на 270 млн., както и от музикалната и актьорската й кариера. 

През 2017 година изпълнителката подписа договор с гиганта LVMH за създаване на по-достъпно пространство в козметичната индустрия, пускайки на пазара Fenty Beauty, която продава своите фон дьо тени в цели 50 нюанса и се хвали с използването на модели с различен цвят на кожата и различно телосложение. "Искам всички жени да се чувстват страхотно. Всички ние сме жени и имаме трудности. Заслужаваме да се чувстваме красиви и искам дами с всякакъв цвят на кожата да бъдат част от нашето семейство", казва Риана пред E!News. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Година по-късно тя създаде колекцията за бельо Savage x Fenty с намерението да помогне на жените да се чувстват секси и уверени като в същото време носят удобно облекло. "Винаги сме искали да включим жени, които не са приемани за секси от обществото и не отговарят на заявените стандарти. Искаме да ги накараме да почувстват, че това е тяхното безопасно място, че ги разбираме и сме единни с тях", казва изпълнителката пред Vogue.

Като всеки бизнесмен Риана е изпитвала моменти на успехи и падения. Само месеци след като пусна Fenty Skin, например, тя обяви, че прекратява модната си линия с Fenty. Но въпреки всичките препятствия, изпълнителката продължава да върви нагоре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Феновете й обаче се надяват скоро да видят и да чуят нови музикални проекти от любимката си. Последният й албум беше пуснат през 2016 година и засега не е ясно кога точно ще има наследник. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари