IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tie-dye блузи и суитшърти - сред най-удобните дрехи за есен 2021

21 август 2021 15 00

Трябва да се подготвите за новия сезон

IStockphoto

Лятото е към своя край, но всички ние се надяваме, че до края на септември ще има повече топли дни, от които да се възползваме. И макар още да носим къси панталони, рокли и джапанки, трябва постепенно да се подготвим за новия сезон. А за него ще ни трябват дрехи с дълги ръкави. 

Като продължение на карантинния стил, който самите ние си въведохме по време на пандемията, по-спортните дрехи ще се търсят и през есента. Тогава, освен памучна блузка, ще обличаме суитшърти или комплекти с панталон, които да ни носят комфорт през уикендите или докато работим у дома. Но с какъв десен ще бъдат те? 

Tie-dye - от пролетта та чак до есента 

Дрехите с принт tie-dye, получен чрез специална техника на боядисване, които бяха актуални през 90-те, се завърнаха още през пролетта на 2021 г. Тогава всички ние започнахме да излизаме от изолацията и да обличаме по-пъстри дрехи. После същите шарки се появиха и по някои тениски и рокли за лятото. А сега, според модни експерти, ще присъстват и в гардероба ни за есента. 

Off-White, Dior, Stella McCartney и Proenza Schouler. Това са марките, които в последно време предлагат все повече модели в стил tie-dye, пише Whowhatwear. Те са предимно от памук, който е изключително удобен за ежедневието.  

За тези, които не обичат твърде шарените дрехи в този стил, трябва да отбележим, че тази есен ще има разнообразие от тениски, суитшърти и блузи с дълъг ръкав (прилепнали по тялото или пък леко широки), които са едноцветни, само с бели кръгове от белина. А за тези с по-нестандартен вкус, има и модели, при които няколко нюанса преливат един в друг.

Тази есен ризите от деним също ще се носят, като сред тях ще има и такива в популярния стил от 90-те. Затова, ако все още нямате такава, то е време да направите една обиколка на магазините. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари