IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана, така ли се влиза в басейна?

26 август 2021 10 30

В басейн по бельо? Защо не

Снимка: Getty Images

Идеята на Риана за бански костюм? Бельо, разбира се.

Вместо да носи обикновен модел от две части или цял бански като всички нас, изпълнителката реши да се потопи в басейна си облечена в два различни тоалета от марката й Savage x Fenty, които са далеч по-различни от нормалното. В неделя в социалните мрежи бяха публикувани няколко снимки на Рири, която позира в червено прозрачно боди с дълбоко деколте. Късата й коса ни позволи да видим, че банският се придържа с дълга връв, която се връзва около врата. Накрая има златен медальон с буквата X.

"Незабележими през лятото? Не сме от тези...", гласеше описанието под снимката. На другите кадри Риана се е облегнала на стъпалата на басейна или пък се е изглегнала в плиткия му край. 

За втория и финален външен вид, изпълнителката носи червен сутиен и чорапогащник в същия нюанс и десен като бодито. Тя го допълни със златни колиета и правоъгълни слънчеви очила с преливащи се лещи. "Усмивка за милиард долара", пишеше под снимката. Със сигурност изречението не е случайно избрано, тъй като преди седмица Риана се превърна във втората най-богата жена в развлекателната индустрия и най-богатата изпълнителка в света. 

Озадачени защо ще носи бельо в басейна, а не истински бански, много фенове се зачудиха дали това не е намек за следващата линия на Fenty. "Това сутиен ли е, или най-накрая ще получим бански костюми от Savage?", пита един последовател. Друг пък директно заяви, че е време Риана и Fenty да се заемат с нещо лятно и да пуснат на пазара бански за следващата година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )