IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Марк Джейкъбс захвърли тесните дънки

1 септември 2021 16 30

Новите тенденции ще се въртят около широките модели

Снимка: Getty Images

Времето, в което се опитвахме да се напъхаме в най-тесния възможен чифт дънки, приключи. Сега е моментът на широките модели, които постепенно се превърнаха в любими на малки и стари, правейки своето завръщане от 90-те години на миналия век. Вече видяхме някои звезди, които се съгласиха с новата мода, включително Кейти Холмс, Бела Хадид и Трейси Елис Рос. 

Сега е ред и на един от водещите дизайнери да покаже на света, че есента ще е времето на широките дънки. Говорим за Марк Джейкъбс, който преди няколко дни показа своя прочит на новите стари модели, публикувайки снимки в социалните мрежи. На кадрите той носи модели от Balenciaga, които са комбинирани с различен цвят потници. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Първата снимка показва Джейкъбс с класически сини дънки с широки крачоли, които леко бяха разръфани в края. Комбинира ги със сив потник и кафяви обувки на платформа от Rick Owens. Последва друг тоалет, съставен от черни дънки, чиято дължина стигаше до пода, и черен потник. Третата визия съчета бял потник с широки дънки, които някои фенове оприличиха на пола. Те бяха доплънени от черни обувки на висока платформа и перлено колие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Широките дънки ще бъдат изключително популярни през есента, като много модни експерти смятат, че това е само началото на тяхното царуване. Този модел е част от завръщането на модата от 90-те, която виждаме все по-често в гардероба на различни звезди. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
ami NE ! kagori4na sum . nikak daje ne e normalen tip moda .imam retro vkus i tova mi idva v pove4e otkudeto i da go pogledna.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар