IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с цветя – Джей Ло ни дава страхотна идея

20 март 2022 13 30

Певицата се довери отново на Том Бачик

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Маникюр с цветя – сред най-търсените идеи за пролет 2022. След Деня на жената, по магазините има толкова много останали букети, които се превръщат в истинско вдъхновение за някои дами. И те ги пренасят върху ноктите си.

Каквито и нови тенденции да има за пролетта, маникюрът с цветя винаги е на мода. И освен маргаритките и цветчетата, които да си направите чрез поставянето на точки с лак, може да ползвате специални стикери. Именно на такива залага и световноизвестният Том Бачик, при това не за кого да е, а за следващата прищявка на Джей Ло.

Поискала маникюр с цветя, латино дивата го получава, при това без рисунки и кой знае какви сложни декорации. И с него се снима в най-новото си видео, където я виждаме в леглото, с луксозно бельо.

Хипи бохемски рок енд рол от 70-те. Така маникюристът, който се грижи още за ноктите на Селена Гомес, Марго Роби и Оливия Родриго, определи маникюра с цвета на Дженифър Лопес. За него той е ползвал сухи цветя, но мнозина споделиха в социалните мрежи, че те може и да се изрежат от фолио, имитиращо ефект на хербарий.

Как да си направите същия маникюр с цветя?

Бачик обяснява в социалната мрежа, че първо разчита на почистващ препарат, с който да омекоти кожата около ноктите и да изравни формата на кутикулите. След като плочките се почистят, той нанася директно безцветна база.

За да получи страхотния флорален ефект, Том директно поставя върху ноктите изсушени цветя – на произволно избрани от него места. И ги запечатва с топ лак, с леки потупвания на четката, така че те да не паднат лесно.

Според специалиста, за да се запази естественият вид, трябва само един слой топ лак. В противен случай рискувате да нарушите текстурата на цветчетата.

Според маникюриста на Джей Ло, използването на сухи цветя е един вид висша мода за пролетен маникюр. Ако смятате, че няма да се справите с тях, може да си купите специално фолио с флорален мотив (има много приличащи точно на изсушени цветя). След като изрежете точната форма на плочката или отделни цветчета, ги поставяте върху неизсъхнала още основа. Накрая завършвате с топ лак.

Така нареченото 3D фолио е сред един от най-евтините на пазара аксесоари за декорация на нокти. Ако искате да си направите маникюр с цветя у дома, може да си купите такова. В много магазини има най-различни принтове, от които да изберете своя.

Ето и още идеи за пролетен маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари