IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойка на 2021 г. - какво показва езикът на тялото на Джей Ло и Бен Афлек?

24 ноември 2021 16 30

Специалист разкрива дали наистина има любов между тях

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек започнаха да излизат заедно през 2000-ата. След това се разделиха. Близо 20 години по-късно, певицата и актьорът подновиха отношенията си, за радост на едни и изненада на други. Може да се каже, че те ще бъдат определени за звездна двойка номер едно на 2021-а, като някои ги нарекоха Бенифър 2.0.

Малко след Ана де Армас, Бен попадна в обятията на Джей Ло, която пък се раздели с Алекс Родригес, с който искаше да мине под венчило. И като тръгна от рождения ден на певицата през юли та досега, двамата са неразделни и често парадират с това, че са влюбени, целувайки се и държейки се за ръце пред камерите.

Макар феновете на латино дивата да се радват за това, че тя не е сама и дори прави планове да живее заедно с изгората си, а защо не и да мине под венчило, други се усъмниха в прекалено розовите ѝ отношения с Афлек. Преди да го вкара отново в леглото, на него като че ли не му вървеше много в любовта. Първо се разведе със съпругата си Дженифър Гарнър заради проблемите с алкохола, а връзките му след нея сякаш просто бяха на интимна основа, а не толкова емоционална.

Дженифър Лопес

БГНЕС

Много от жестовете на дуото сякаш крещят: „Вижте ни! Ние се обичаме!“. Но дали наистина всичко между Джей Ло и Бен е чувства или става дума по-скоро за сделка? Отговор на този въпрос дава експертът по езика на тялото Карън Доналдсън.

Какво показва езикът на тялото на Бенифър?

Стойката на Бен говори за увереност, която той добива най-вероятно, стоейки до звезда от величината на Лопес. Поставяйки ръка в джоба, той доказва това, обяснява тя.

Бен и

Getty

Докосвайки гърба на Дженифър, холивудската звезда засвидетелства своите обич и желание към нея. Той определено се гордее, че отново са заедно. Но какви са нейните намерения? Вижте повече...

1. Прекалена близост

Дори и когато все още се криеха, но бяха уловени от папараци на яхта, певицата и актьорът се докосваха така, както когато бяха млади и влюбени преди години. А сега, навсякъде, където се появят, те са прекалено близо един до друг. Те се гушкат, целуват се и не пускат ръцете си дълго време.

„Когато се държим за ръце по този начин, ние се опитваме да увеличим максимално контакта кожа до кожа, който имаме с другия човек, за да можем да бъдем възможно най-близо един до друг“, казва Доналдсън пред списание Women's Health.

Но не толкова усмивките и погледите им са важни, колкото ръцете на двамата. Според специалиста по езика на тялото, докосването длан до длан, преплитането на пръсти, се свързва с някои от най-чувствителните части на тялото ни. Освен това „изследванията показват, че докосването, подобно на държането за ръце, освобождава окситоцин, хормона за добро настроение“, казва Доналдсън, потвърждавайки, че между тях има хармония.

Папарашките снимки от лятото досега показват, че Бенифър не са твърде близки само на червения килим, а и в моментите, в които не подозират, че ги следят.

Джей Ло

БГНЕС

2. Липса на празно пространство между тях

Всички ние сме виждали как Доналд Тръмп върви пред Мелания, при това на голямо разстояние от нея. Точно това е показателно, че те нямат силна връзка и той е човекът, който диктува правилата. Ако наблюдаваме Бен и Дженифър, при тях почти няма празно пространство помежду им.

Те допират бедрата и ханша си, като не позволяват да има пространство между тях, което показва колко е сериозна връзката им.

От друга страна често Бен слага ръцете на раменете на певицата. Това Доналдсън определя като основен защитен ход. „Този тип прегръдка осигурява увереност“, обяснява тя. „Начинът, по който Джей Ло прегръща Бен около долната част на гърба му, е интимен и романтичен тип прегръдка, който ни казва, че тя е спокойна в неговото присъствие“, продължава Карън.

3. Очите им се затварят на моменти

Много често двама влюбени искат да покажат чувствата си, като затварят очи, вдигат единия крак във въздуха или правят други мили жестове.

„Когато хората затварят очите си, когато се целуват, това им позволява да се съсредоточат върху момента и да присъстват изцяло в него“, казва експертът. И дава пример с двойката на Met Gala 2021. Там двамата бяха с маски, но въпреки това се целуваха, а на много моменти очите им бяха затворени, за да се насладят максимално. Освен това бяха хванати за ръце – отново демонстрация на близост.

Бен и

Getty

4. Те се допълват един друг, създавайки перфектния баланс

По време на филмовия фестивал във Венеция, Джей Ло на моменти водеше Афлек за ръката, но това не означава, че тя командва във връзката. Покривайки ръката му с длан, тя просто доказва, че поема отговорност, когато отношенията им се нуждаят от нея.

Поради изражението на колебание на лицето на Джей Ло на моменти, Доналдсън може да каже същото и за Бен. „Тя го търси за успокоение в този момент“, изтъква експертът.

Джей Ло

БГНЕС

„Бен е изправен, с отворени гърди, а изражението на лицето му ни подсказва, че е готов да се защитава“, казва още Карън Доналдсън. Тя е на мнение, че двамата се допълват и държат на баланса във връзката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари