IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Дженифър Лопес е готова за празничния сезон

4 ноември 2021 14 30

Изпълнителката промотира любимите си чанти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес е поредната звезда, която се завърна в миналото, за да вземе нещо и да го пренесе в наши дни.

За новата си рекламна кампания на Coach, която е тематична за коледните празници, изпълнителката се върна почти 20 години назад, до 2002 година, за да пресъздаде известна сцена от видеоклипа към песента All I Have. Разбира се, нещата са леко подобрени, за да влязат в темата на рекламното видео, като този път Лопес носи със себе си кафяви чанти от Coach, разхождайки се из заснежения Ню Йорк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

Краткият клип започва с оригиналното видео на All I Have, където виждаме младата Джей Ло с дебело розово яке и пухена яка да гледа замечтано към хоризонта. След това сцената се сменя и ставаме свидетели на тъжна раздяла точно по средата на зимата, която кара Лопес да си събере багажа и да се разхожда с няколко чанти, разбира се на Coach, под обилния сняг. И докато през 2002 година изпълнителката може да върви със сълзи на очите, то в наши дни тя гордо носи чантите на Coach и се усмихва към камерата.

„Емблематичният стил на Лопес във видеото от 2002 година е все още доста свеж“, казват от марката. В наши дни изпълнителката се разхожда из Ню Йорк със сак на Coach, чанта за домашни любимци и по-голяма версия на плюшения динозавър, който заменя бялото зайче от 2002 година. Звездата носи топло кожено палто и шал от Coach, а около нея се сипе сняг, правейки сцената идентична с тази в All I Have.

Снимките от рекламната кампания показват Лопес в перфектен тоалет за зимата. Изпълнителката носи кафяво пухено палто върху кафява рокля с дантела. В ръцете си тя държи и червена дамска чанта на Coach.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Дженифър е уникална. Тя е отдадена и е неповторима жена, която следва своя път и прави нещата по свой начин. Тя наистина пресъздава истинското лице на Coach“, казва креативният директор Стюарт Велверс през 2019 година. Той допълва, че много харесал как изпълнителката носи чантите на марката в клипа от 2002 година и е изключително щастлив, че Джей Ло е част от неговото модно семейство.

В допълнение към Лопес, празничните реклами включват още Катрин О'Хара, която озвучава няколко видеа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари