IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свързват Алекс Родригес с нова красавица – бивш модел

19 ноември 2021 11 00

Бившият на Джей Ло си пишел с Кели Бенсаймън от известно време

БГНЕС

БГНЕС

Откри ли най-сетне Алекс Родригес сродната си душа? След като развали годежа с Джей Ло и тя отиде в прегръдките на Бен Афлек, се заговори, че той флиртува със спортна журналистка, присъствала на яхтеното му парти за рождения ден. Няколко месеца след като той чукна 46, стана ясно, че си пише с красив модел.

Близък до 53-годишната Кели Килорън Бенсаймън, която в момента работи като брокер на недвижими имоти, разкри, че спортистът неведнъж ѝ пишел съобщения с покана да излязат на среща. А тя от своя страна го смятала за очарователен.

„Те флиртуват чрез текстови съобщения. Алекс я е канил повече от веднъж, въпреки че тя не е ходила на среща с него“, разказва той, цитиран от Page Six.

По-късно представител на Кели опровергава твърденията, обяснявайки, че тя се е виждала с Родригес, но само по работа.

Бившият модел е известно име на имотния пазар в Ню Йорк, Хамптънс и Южна Флорида, където може би Алекс би искал да инвестира част от припечеленото през последните години.

Междувременно Мелани Колинс, която бе заснета да кара джет с бившия мъж на Дженифър Лопес, все още няма човек до себе си.

Наскоро Родригес сподели, че е на мач в компанията на две красавици, но бързо даде на феновете да разберат, че това са дъщерите на негови приятели. Що се отнася до неговите, той прекарва доста от свободното си време с тях, дори записва забавни видеа с едната в TikTok.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари