IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес си върнал поршето, което подарил на Джей Ло

20 август 2021 15 00

Бившата му жена въобще не харесвала певицата

БГНЕС

„Аз съм супер земен човек“. Това написа Алекс Родригес, позирайки до луксозно возило. Последователите на бившия приятел на Джей Ло веднага разкриха, че колата е същата, която латино дивата получи като подарък през 2019 г. 

Оказва се, че бейзболната звезда си върнал обратно червения кабриолет Porsche 911 GTS, който подари на изпълнителката по случай 50-ия й рожден ден. Две години по-късно, двамата са разделени и тя вече е в прегръдките на Бен Афлек. Но по снимката на спортиста личи, че не му е останала длъжна. 

Колата, която Лопес караше известно време, струва над 140 000 долара.

Родригес е облечен в официален бежов костюм, подпрял се на капака на колата. А непосредствено до нея има два мерцедеса, които най-вероятно също са негови. 

„Взехте си колата обратно от JLo“, „Значи запазихте червената играчка!!“, „Изглежда, че тя напусна не само теб, но и колата“, „Защо човече? Защо?“, пишат последователите му. 

Някои от потребителите на социалната мрежа не повярваха, че колата е точно същата, която Алекс подари на Дженифър преди няколко години. Те посочиха, че след като тя спря да го следва и изтри общите им снимки в Instagram, той иска да я изложи по този начин. 

„Моят любим подарък е този в червено“. Това пише на кадър, който през 2019 бейзболистът споделя в мрежата, а на него е снимал поршето, до което е латино дивата в спортни дрехи в същия нюанс. 

Синтия Скъртис не понасяла Дженифър Лопес 

Междувременно, източник на Us Weekly посочва, че след като вече не е с певицата, Родригес прекарва много повече време с бившата си жена и децата. По думите му, тя въобще не харесвала Джей Ло и не одобрявала това, че дъщерите й живеят с нея. 

„Той е силен човек и има много неща, които се случват в живота му. Той е по-близък със Синтия, защото тя и съпругът й му правят компания и той може да им се довери“, коментира той пред изданието. 

По-рано този месец Родригес сподели снимка на бившата си жена, като я похвали, че е страхотна майка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари