IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън – какво показва езикът на тялото им за тяхната връзка?

29 ноември 2021 16 30

Те вече се държат за ръце пред камерите

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян преодоля раздялата с Кание Уест, развеждайки се и отивайки в обятията на Пит Дейвидсън. Наскоро риалити звездата потвърди своята нова връзка, а някои медии пишат отново за комика неща от сорта „Човече, как го правиш?“. Много световни издания отделиха внимание на дългия списък от красиви, известни, а някои и доста по-възрастни и богати жени, с които той е излизал до момента.

Преди известно време новата светска двойка бе забелязана в увеселителен парк. Тогава многодетната майка просто се забавляваше в компанията на своя колега, с който имитираха Аладин и принцеса Жасмин за „На живо в събота вечер“. Докато тогава двамата не показваха близост пред папараците, днес е съвсем различно. При последните си срещи те вече се държат за ръце, гушкат се и се шегуват без да се притесняват, че може някой да ги снима. Освен това, на врата на Дейвидсън има синина, за която някои се пошегуваха, че Ким вече има още поводи за коментари относно неговата мъжественост. Някои още се подиграват с нея заради първия Twitter.

Кание Уест обяви, че иска да се върне отново у дома и да гушне децата си, а същевременно неговата бивша жена сякаш е тийнейджърка, която току-що се е влюбила. Но има ли чувства между нея и по-младия комик?

Специалистът по връзки Никол Мур, създател на метода Love Works, коментира, че не е учудващо, че най-известната от сестрите Кардашян е продължила напред след развода. Изненада е само човекът, с който го е направила. Тя, както и много от феновете на двамата, не са очаквали въобще, че може да има нещо общо между двамата.

Какво показва езикът на тялото на Ким и Пийт за тяхната връзка?

Първоначално излезли само като приятели

В началото на октомври двамата се целунаха заради скеч, свързан с „Аладин и вълшебната лампа“. Двамата се стиковат така, че зрителите наистина се забавляват по време на тяхното изпълнение. След това отиват да пийнат по нещо просто като приятели, за да обсъдят успеха си.

Точно преди Хелоуин Ким и Пийт посещават Knott's Berry Farm в Калифорния, където Ким държи неговата ръка, а той е леко стреснат от нейния жест. „Това е, което Пийт прави, когато пътуването приключи, показва, че те са били просто приятели в този момент“, казва Мур и отбелязва, че във видео на TMZ, показващо как двамата слизат от колата, се вижда, че той дори не ѝ подава ръка, нито ѝ помага да слезе от возилото.

Нов клип с двойката, публикуван наскоро от Daily Mail Online, разкрива, че нещата между риалити звездата и комика вече са по-сериозни. „Те са станали по-флиртуващи оттогава... Виждаме Ким как игриво докосва ръката на Пит с кутрето си“, продължава експертът по езика на тялото и връзки. „Подобен ход означава, че връзката им не е просто обикновена, а нещо повече“.

Пийт вече е хлътнал по Ким

Дейвидсън е известен с това, че не е само ценител на хубавите жени, ами и е магнит за по-възрастни от него. Макар всички да мислят на пръв поглед, че той е младок и не иска сериозна връзка, това важи за началото на техния романс. Но днес ангажираността му към Ким нараства и той хлътва все повече.

„Пийт Дейвидсън светва, когато Ким е наоколо и се превръща в шеметен тийнейджър“. Вече, излизайки навън с нея, той стои до колата и я чака да излезе. Според Мур, „целият език на тялото на Пийт се променя – от отпуснат и спокоен към развълнуван и оживен“. Той леко повдига рамене, когато я поздравява и вижда отново, освен това е усмихнат широко. Според експерта, тя определено му действа ободряващо и му дава самочувствие.

Ким диктува правилата за момента

Макар на моменти Ким да е извън контрол и да се държи като влюбена ученичка, тя диктува темпото на връзката. И ние не сме очаквали друго нещо! Наблюдавайки първите снимки на двойката, Никол Мур посочва, че именно Кардашян първа понечва да протегне ръка към него и да покаже някаква привързаност. После върви пред него, което е един вид демонстрация, че е лидерът в отношенията им.

Ако погледнете отблизо начина, по който те държат ръцете си, ще видите, че тя просто поставя дланта си в тази на Пийт, докато той я обгръща и стиска повече.

„Времето ще покаже дали този език на тялото в крайна сметка ще бъде метафора за цялата им връзка“, казва специалистът по връзка пред The List, уточнявайки, че по ръцете им може да се каже, че в момента Ким контролира степента на привързаност, която да покажат на хората.

Ким може да се интересува повече от него

За мнозина новата връзка на Ким е просто начин, по който тя да нарани Кание Уест и да покаже, че е силна и че е продължила напред. Но в един момент има и вероятност да разбие сърцето на комика. Той никога не е бил по сериозните връзки ако изключим, че за малко да сключи брак с Ариана Гранде. Но все пак, в един момент, дори и да го зареже, ще бъде афектиран.

„От езика на тялото ѝ изглежда, че Ким Кардашян се опитва да играе хладнокръвно и да поддържа известен контрол с Пийт Дейвидсън, като същевременно омаловажава, може би, колко е развълнувана наистина от него“, коментира още Мур, наблюдавайки поведението на двойката през последните няколко седмици. Тя е на мнение, че риалити звездата се опитва да сдържи вълнението си и не показва своите чувства. Тя инициира държането за ръка, което показва, че наистина иска близост с Дейвидсън. От друга страна на моменти е скована, което може да означава, че все още има известни колебания докъде може да стигне с него.

Какво ще се случи с новата светска двойка по празниците, когато всеки се събира със семейството на трапезата, предстои да разберем! Нищо чудно комикът да се запознае по-отблизо с децата и голямата рода на своето гадже, които е гледал по телевизията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари