IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян става водеща

24 септември 2021 08 40

Тя ще бъде едно от лицата на Saturday Night Live

Снимка: Getty Images

Предаването Keeping Up with the Kardashians може да е свършило, но Ким Кардашян не е приключила с телевизията.

Наскоро стана ясно, че риалити звездата ще бъде един от водещите в следващия сезон на комедийното шоу Saturday Night Live. Предаването се отличава с това, че всеки един епизод има известен водещ, като досега на това място са заставали имена като Адел, Аня Тейлър-Джой, Илон Мъск, Ник Джонас, Тимъти Шаламе, Даниел Крейг, Скарлет Йохансон, Дженифър Лопес и много други.

Сега Ким Кардашян ще може да запише името си сред всички тези звезди, участвайки в 47-ия сезон на Saturday Night Live. Освен нея на екран ще видим и Рами Малек, Оуен Уилсън и Джейсън Съдейкис, които също ще имат свои епизод. Това е първият път, в който Ким ще води предаването, като неин гост ще бъде Halsey.

Риалити звездата отпразнува постижението си, споделяйки плаката на Saturday Night Live, където присъства и нейното име. От предаването също обявиха новината в социалните мрежи, като много от хората изразиха възхищението си, че Джейсън Съдейкис ще бъде част от състава, но недоумяваха защо Ким е сред водещите.

„Всичко е добре, но защо и Ким е там?“, „Какво ще прави Ким в това предаване“, „Не знам как Ким въобще се е добрала до тази чест“, са само част от коментарите. Засега Ким не е отговорила на нападките, но от телевизия CBS, където се излъчва предаването, заявиха, че новият сезон ще бъде удовлетворяващ за всички зрители. „Няма да издавам много, защото все още не сме обявили всички водещи... но не мисля, че някой ще бъде разочарован. Мисля, че хората ще бъдат щастливи от това, което ще им предложим“, заяви продуцентът Лорн Майкълс през уикенда.

Финалът на 46-ия сезон на Saturday Night Live намекна, че Сесили Стронг, Кейт Маккинън, Ейди Браянт, Кенан Томпсън и Пийт Дейвидсън може да напуснат шоуто. Засега обаче нито една от звездите не е потвърдила или отхвърлила тези слухове.

Saturday Night Live ще направи своята премиера на втори октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари