IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест и Ким Кардашян отново се ожениха?

31 август 2021 14 50

Реалити звездата се появи с бяла рокля на събитие на рапъра

Снимка: Getty Images

Последното събитие около промотирането на албума на Кание Уест Donda завърши доста интересно.

На 26 август фенове се събраха на стадиода Soldier Field в Чикаго за парти по случай издаването на записа. Цялата сцена беше като реплика на първородния дом на рапъра, но не това привлече вниманието на зрителите. Всъщност всички говореха за финала на концерта, когато Кание сякаш се запали, а на сцената се качи и булка. Роклята й беше от Balenciaga Couture, като лицето й бе закрито, но от E!News потвърждават, че всъщност това е била Ким Кардашян. 

Членове на клана Кардашян-Дженър реагираха на момента, като Кайли Дженър сподели снимки на Кание и булката в своите истории в Instagram. Клои Кардашян пък написа в Туитър "неземна красота!!!" след края на събитието. Постът беше придружен от скрийншот с интересната случка. Видео, публикувано във фен профил, показва как Кание и булката се държат за ръце, излизайки от сцената след финала на концерта. 

За събитието Уест беше облечен в изцяло черен костюм, а лицето му беше скрито от маска през по-голямата част от времето. Към него се присъединиха Джей Зи и Кид Куби, които най-вероятно ще участват и в албума Donda. Зрителите бяха изненадани да видят DaBaby, който наскоро беше критикуван заради хомофобски коментари, както и Мерилин Менсън, който беше обвинен в изнасилване и нападение от няколко жени. 

Една от песните, които липсваше от албума, беше тази, в която Кание пее за загубата на семейството си. Тя присъстваше в програмата на предишните два концерта. Това беше третото събитие за промотиране на Donda след тези на 22 юли и 5 август на Mercedes-Benz Stadium в Атланта. По време на първото Уест носеше червено яке и маска, на второто през по-голямата част от времето зрителите виждаха само негова анимирана версия. 

Албумът Donda е посветен на покойната майка на Кание - Донда Уест. Той беше пуснат на 29 август, но няколко часа по-късно Уест написа в социалните мрежи, че от Universal са публикували записа без негово разрешение. Албумът съдържа 27 песни, които включват изненадващи изпълнители като Ариана Гранде, Травис Скот The Weeknd, Крис Браун, Кид Куди, Playboi Carti, Young Thug, The Lox, покойния рапър Pop Smoke и Джей Зи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

Що се отнася до отношенията между Кание и Ким Кардашян, двамата няма да се съберат скоро. Въпреки скорошната поява на реалити звездата в сватбена рокля, източници казват, че разводът между звездите все още е в ход. "Кание я помоли да направи нещо и Ким се съгласи. Тя винаги е подкрепяла работата му и ще го прави за в бъдеще. Тя се радва да си партнира с Кание. Двамата имат връзка за цял живот и тя иска да бъде до него", казват близки до семейството. 

Друг източник споделя, че Ким разбира колко специален е този албум за Кание и затова се е съгласила да бъде част от промотирането му. "Сватбената рокля беше символика на тяхната връзка и беше подходяща за песента. Не е знак за подновяване на обетите. Между тях има много любов, но Ким и Кание няма да се съберат". 

В момента бившите съпрузи са се фокусирали върху отглеждането на четирите си деца - Норт, Сейтн, Чикаго и Псалм. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари