IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на първо място: Ким и Кание отново заедно

20 юли 2021 17 40

Двамата посетиха музей заедно с децата си

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Кание Уест поставят семейството си на първо място.

Въпреки продължаващия развод, двамата отново се събраха заради децата си. Заедно с 8-годишната Норт, 5-годишния Сейт, 3-годишната Чикаго и 2-годишния Псалм те посетиха музея за азиатско изкуство в Сан Франциско на 17 юли. Според работник в музея, Ким, Кание и децата са се отбили преди официалното работно време, за да видят новата експозиция teamLab: Continuity. От прессъобщението става ясно, че това е завладяващо дигитално преживяване, в което художествени произведения, чувствителни към движение, изпълват цели галерии и реагират свръхчувствително на човешката дейност, превръщайки посетителите в участници.

Източникът казва, че цялото семейство е било придружавано от охрана, но бавачките са липсвали. Допълва, че вече бившите съпрузи се държали съвсем нормално и с нищо не показвали, че са разделени. „Бяха развълнувани да са тук и всички се разбираха чудесно. Бяха тук заради децата, тъй като разглеждането на музей е семейно преживяване, а тази изложба предоставя невероятни емоции за всички. По всичко си личеше, че си прекарват чудесно“, споделя музейният служител.

Семейното посещение идва пет месеца след стартирането на развода между Ким и Кание. Пред Анди Коен риалити звездата заяви, че причината за раздялата са били „съществени различия по няколко теми, което довело до решението“. Допълва, че е направила всичко възможно, за да запази брака си, защото е искала най-добрата среда за децата, но просто нещата не се получили.

Ким разкрива, че заедно с Кание имат чудесна система за отглеждане на наследниците си, което позволява да се запази нормалността в семейството. Тя поздрави рапъра за Деня на бащата, а пък той ѝ помага да развива бизнеса си. „Знаете ли, той първоначално ми беше приятел за доста дълго време. Не мисля, че това някога ще се промени. Винаги ще бъда най-големият фен на Кание. Той е бащата на децата ми. Кание винаги ще бъде част от семейството ми“, категорична е Ким.

Що се отнася до любовните им трепети, Уест наскоро беше свързан с Ирина Шейк, а Кардашян засега е сама и твърди, че е щастлива от тази ситуация. „Все пак тя би искала да намери някого, но иска да е правилният човек“, казва източник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари