IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно: Кание Уест помага на Ким Кардашян за бизнеса

14 юли 2021 17 40

Двамата обмислят идеи за ребрандиране на марката ѝ за гримове

БГНЕС

Ким Кардашян призна наскоро, че още не може да преживее това, че бракът ѝ с Кание Уест е провал. Въпреки любовта на децата, която получава всеки ден, риалити звездата все още свиква с това, че няма половинка до себе си. И по всичко личи, че се опитва да поддържа приятелски отношения с рапъра. Три месеца след раздялата им, двамата са забелязани да обядват заедно и да кроят бизнес планове.

Според информация на Daily Mail, Кание не просто се видял с бившата си, за да поговорят, а с една основна цел – да ѝ помогне за ребрандирането на марката ѝ за гримове KKW Beauty.

Уест предложил ново име на Ким, която още се двоуми как да махне неговата фамилия и да го промени така, че да звучи добре.

Промяната в бизнеса на най-известната от сестрите Кардашян идва след като тя сключи сделка с компанията Coty Inc, възлизаща на 200 милиона долара.

Точно на първи август Ким ще затвори сайта с гримовете, за да може той да получи нов облик и да се завърне отново.

„Радвам се, че ще продължа да развивам и разширявам продуктовата си гама“, сподели Кардашян в Instagram, където намекна за ребрандирането на своя бизнес и уточни, че най-сетне клиентите ѝ ще получават всичко онова, за което тя е мечтала.

До края на юли всички продукти от KKW Beauty са намалени, като най-вероятно по-късно, с новата си визия и име, те ще имат и други цени.

И докато Ким иска ребрандирането да стане по-бързо, тя все още не е сменила името си и в социалните мрежи последното ѝ остава Уест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари