IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След ваканцията с Кание Уест: Ирина Шейк отново в компанията на Брадли Купър

18 юни 2021 17 40

Двамата продължават да поддържат приятелски отношения

Снимка: БГНЕС

Няма по-хубаво нещо от двама души, които запазват добрите си отношения въпреки раздялата си. Още по-добре е, когато тези двама души споделят и дете.

Ирина Шейк и Брадли Купър продължават да доказват на света, че съществува приятелство след края на романтичните отношения. Моделката и актьорът, които споделят и 4-годишна дъщеря Леа, бяха заедно от 2015 до 2019 година. Раздялата им обаче беше далеч от скандалите, които сме свикнали да виждаме покрай звездите, като и двамата твърдят, че все още са приятели и поставят дъщеря си на първо място.

Е, преди няколко дни това становище беше потвърдено, като Шейк и Купър бяха забелязани заедно на разходка из Ню Йорк. Според свидетел, актьорът е взел бившата си приятелка от нейния апартамент, след което двамата са закарали дъщеря си Леа нанякъде. „И двамата говореха с момиченцето, а тя се радваше и постоянно сочеше към различни неща. Изглеждаха като едно щастливо семейство“, казва източник пред E!News.

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Ирина реши да заложи на ежедневен стил, избирайки бяла тениска, черни панталони и сандали, комбинирани с малка черна чанта и слънчеви очила. Що се отнася до Брадли, той беше облечен в синя риза с дълъг ръкав, бежови панталони и черни маратонки.

Това е първият път, в който бившите влюбени са видени заедно след ваканцията на Шейк с рапъра Кание Уест. По-рано през месеца се появиха снимки от Франция, на които двамата се наслаждават на времето си заедно. Според източници, те са наели стая в луксозен хотел, който е изключително популярен сред звездите. Въпреки че нито Шейк, нито Уест са коментирали слуховете за връзка, близки до тях твърдят, че нещата не са много сериозни. „Говорят си само от няколко месеца. Кание е заявил, че не иска нищо сериозно, но се радва на компанията на Ирина“, казва източник.

Що се отнася до връзката между Шейк и Купър, моделката не обича да споделя много детайли. През март тя все пак засегна темата, казвайки пред списание Elle, че актьорът е прекрасен баща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари