IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк и съветите за красота, които ще предаде на дъщеря си

14 май 2021 11 00

Моделката споделя и на какво я е научила собствената ѝ майка

Снимка: Getty

Очевидно е, че Ирина Шейк обожава да бъде майка на 4-годишната Леа. Папараците все по-често успяват да заснемат двете дами на разходка из Ню Йорк или пък когато моделката взима дъщеря си от детска градина. Наскоро Леа и Ирина бяха забелязани в компанията на Брадли Купър, което накара много от феновете да се замислят дали бившите влюбени не са отново заедно. Засега официално потвърждение на тези слухове няма, така че оставаме да чакаме.

Въпреки натоварения си график, Шейк все пак успява да бъде грижовна майка и споделя, че тази роля много ѝ харесва. Звездата признава, че именно майчинството е една от основните причини за блестящата ѝ кожа. Другите тайни? Всяка сутрин поставя лед върху лицето си и се придържа към последователна рутинна грижа за красота. Ирина се доверява на продуктите от марката Alo, за която направи и специална рекламна кампания за Деня на майката.

Една от тайните за красота на супермодела е използването на естествени, чисти съставки, които подхранват кожата ѝ. Към това тя добавя маски за лице, които често си прави с дъщеря си. Пред Harper's Bazaar звездата споделя, че рутинната ѝ грижа за кожата не се е променила с настъпването на майчинството. „Всяка майка знае как да прави много неща наведнъж, така че винаги намирам време за себе си. Сега, когато дъщеря ми е по-голяма, правим някои неща заедно и много се забавляваме“, казва Ирина пред списанието. Допълва, че Леа обича да премахва маската от лицето на майка си, след което го маже с крем.

Това, което Шейк иска да предаде на дъщеря си относно красотата, е че по-малкото продукти вършат повече работа. „Една от руските тайни за красота, е да използваш кубче лед всяка сутрин“, разкрива моделката. Освен това тя се опитва да научи Леа да бъде щастлива от външния си вид и да бъде мила към другите хора, независимо от начина, по който изглеждат.

Според Ирина, красотата идва отвътре и никой не трябва да бъде съден по външния си вид. „Една щастлива и мила жена винаги е красива. Обикновено не нося грим, но винаги се грижа за кожата си и използвам най-добрите продукти за нея. Обичам да я почиствам и обикновено нося само овлажнител и слънцезащитен крем“, категорична е звездата.

Използването на качествени козметични продукти обаче невинаги е било опция за Шейк. Като малка тя расте в малко селце в Русия, където не се предлага голям избор от козметика. Затова семейството на звездата използва неща от своята градина, с които си прави маски за лице. Съставките са били краставица, ягода, цветя и билки. „Научих много от майка си за използването на природни продукти за красота. Най-добрите съставки идват от природата и сега търся точно такива продукти на пазара“, споделя Шейк.

Ключът към блестящата кожа обаче, според моделката, не се крие в козметичните продукти, а във вътрешното щастие. „Когато съм щастлива, имам чувството, че съм най-красива“, казва тя. Ирина съветва феновете си да обръщат повече внимание на себе си и да игнорират негативността, идваща от околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари