IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк откровено за отглеждането на дъщеря с Брадли Купър

10 март 2021 10 40

Супермоделът и актьорът са родители на 3-годишната Леа

Снимка: Getty

Ирина Шейк повдига завесата към отглеждането на дъщеря с бившия си приятел Брадли Купър.

По време на интервю за списание Elle, на чиято дигитална корица застава, 35-годишната моделка говори за възпитанието на 3-годишната Леа, която споделя с 46-годишния актьор. Въпреки че Шейк и Купър вече не са заедно, те продължават да поставят момиченцето си на първо място и поддържат приятелски отношения. Тримата често са забелязвани заедно на разходки, като усмивките не слизат от лицата им.

Ирина на няколко пъти е хвалила Брадли относно бащинските му прояви, като заявява, че все още не разбира термина съвместно родителство. „Никога не съм го разбирала. Когато съм с дъщеря ми, аз съм майка на 100%, а когато Брадли е с нея, той е баща на 100%. Съвместното родителство си е просто родителство“, казва моделката пред ELLE.

Тя обаче не влиза в детайли относно връзката си с актьора и нейния край. „Миналата ми връзка е нещо, което принадлежи само на мен. Лично е. Това е част от вътрешното ми аз, която не искам да показвам“, допълва Шейк. Все пак тя знае, че дори да държи в тайна личните си отношения, това няма да попречи на медиите да пишат за тях. Именно затова не обръща внимание на това кой какво казва за нея, а се фокусира върху семейството.

„Честно, твърде заета съм да отглеждам дете. Ако искат да пишат статии за мен, те просто си вършат работата. Аз се концентрирам върху живота и приятелите си. Останалото е просто страничен шум“.

Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през 2019 година, като и двамата отказват да говорят за края на връзката си. През 2020 година моделката все пак сподели малко за отношенията си с актьора. Тогава тя говори пред British Vogue и разкри, че все още се опитва да намери себе си и да види какъв е животът ѝ след Брадли.

„Двама прекрасни човека невинаги правят чудесна двойка. Смятам, че бяхме късметлии да изпитаме такива чувства и да се намерим“, допълва Шейк пред изданието. Тя заяви, че понякога се плаши от факта, че е самотна майка, но след това събира мислите си и разбира, че жените могат да се справят с доста неща. „Никога не съм имала мъжка фигура, която да се грижи за мен. Никога“.

Въпреки раздялата изглежда, че Брадли и Ирина поддържат добри отношения и поставят дъщеря си на първо място. „Те често правят нещо заедно. Говорят си доста и са много добри приятели. И двамата обичат дъщеря си повече от всичко и се събират заради нея“, казва източник пред E!News.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари