IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър и Ирина Шейк – пак заедно

26 януари 2021 14 40

Двойката прекара ден с дъщеря си в обща компания

Снимка: БГНЕС

Това, за което феновете на Брадли Купър и Ирина Шейк са мечтали толкова дълго, най-накрая се сбъдна. 46-годишният актьор и 35-годишният модел прекараха време заедно в компанията на дъщеря си Лея и дори попаднаха в снимките на папараците. Това е безпрецедентен успех за репортерите.

Бившите влюбени бяха заловени, когато напускаха апартаментите си в Ню Йорк. Брадли беше първият, който се появи на улицата. Той запали колата и отвори вратите за Ирина и дъщеря им, които го последваха. Къде точно са отишли звездите, не е известно, но феновете очакват, че са отишли на семейна разходка или пикник.

Шейк и Купър започнаха да се срещат в началото на 2015 г. Две години по-късно се ражда първородната им дъщеря Лея. През юни 2019 г. двамата обявиха раздялата си. Те обаче успяха да запазят приятелски отношения.

Сега практически нищо не се знае за личния живот на звездите. Говореше се, че Ирина излиза с Вито Шнабел, а Брадли е имал връзка с дългогодишната си приятелка Дженифър Гарнър. Но никоя от тези новини не беше официално потвърдена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари