IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага няма спирачки: След Брадли Купър дойде ред на Брад Пит!

23 ноември 2020 10 30

Изпълнителката е напът да влезе в още един обещаващ филмов проект

Снимка: БГНЕС

От Брадли Купър към Брад Пит!

Лейди Гага със сигурност знае как да си подбира мъжете. Тук обаче не става въпрос за любовен триъгълник, а за филмов проект.

Според E!News, изпълнителката води преговори да се присъедини към Пит в неговия предстоящ трилър Bullet Train. Засега всичко е в ранна фаза, но самото дуо Брад-Гага ни звучи повече от добре, така че ще стискаме палци, за да може сделката да бъде успешна. Филмът е базиран на книгата Maria Beetle от Котаро Исака. Историята разказва за пет наемни убийци, които се озовават в един влак по необясними причини.

Засега не е ясно за каква роля преговаря Гага, но филмът ще отвори още един жанр за нея. Досега изпълнителката се появи в страшния сериал American Horror Story: Hotel, както и в драмата A Star is Born. В последната тя си партнираше с Брадли Купър, а химията им на и извън екрана беше толкова добра, че всички започнаха да говорят за любов помежду им. Не след дълго актьорът се раздели с Ирина Шейк, от която има 3-годишна дъщеря, което още повече подхрани слуховете за романс между него и Гага. И двамата обаче категорично отрекоха тези твърдения, като изпълнителката заяви, че щом всеки е повярвал в любовта им, значи играта във филма е била на ниво.

В момента звездата е фокусирана по-скоро върху музиката си. Тя пусна своя албум Chromatica през май, в който са включени хитовете Stupid Love и Rain on Me, в който си партнира с Ариана Гранде. Изпълнителката мислеше да започне турне през лятото на 2020 година, но пандемията от коронавирус промени плановете ѝ. Все пак тя организира виртуално музикално събитие заедно с Global Citizen, за да събере средства за закупуването на защитно оборудване, медицински принадлежности и тестове за коронавирус. Онлайн концертът успя да събере повече от 30 млн. долара.

Въпреки че Гага влезе в сърцата на феновете с песните си, тя признава, че актьорството ѝ е първата любов. „Не успях като актриса. Бях много зле на прослушванията. Никога не получих роля“, казва звездата пред E!News. Все пак Брадли Купър ѝ дава шанс за големия екран, като я вика в „Роди се звезда“. Актьорът е режисьор и продуцент на филма, а също така е и добър приятел с Брад Пит. Най-вероятно именно Купър е бил свързващото звено между колегата си и Гага.

Сега стискаме палци химията между Брад Пит и Лейди Гага да е толкова добра, колкото тази между изпълнителката и Брадли Купър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари