IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит, благодарим ти, имахме нужда от теб!

18 ноември 2020 16 30

Актьорът се включи в раздаването на храна по време на пандемията

Снимка: БГНЕС

Преди ден се появи още една причина, поради която да обичаме Брад Пит. Списъкът ни вече стана доста дълъг, но винаги има място за нещо ново.

По време на пандемията, която вече продължава твърде дълго, имаме нужда от позитивни моменти, които да ни показват, че човещината в околните все още не е загубена. Въпреки социалната изолация, въпреки страха от заразяване с коронавирус, хората трябва да продължават да си помагат едни на други, защото само това ни остана в тежко време – да разчитаме на съседите, приятелите и добрите самаряни.

И един такъв добър съсед се появи от Холивуд. Точно от онази част на света, която почти никога не се изправя пред финансови трудности и може да прекара хиляди месеци под карантина в големите къщи с басейни, фитнеси, спортни игрища и огромни телевизори. Но веднъж, един от тези холивудски обитатели показва, че всъщност славата не те прави по-важен от останалите. Всъщност тя ти дава възможност да помагаш на тези, които са най-уязвими.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Men (@zkkomp)

И нашият герой тази седмица и въобще тази година е Брад Пит. Актьорът беше забелязан да раздава кашони с храна на нуждаещи се семейства в Лос Анджелис. Той е оборудван със задължителните предпазна маска и ръкавици, докато помага на служители от местна верига магазини да разтоварят хранителни продукти. Огромна опашка от хора се изви, за да може всеки да получи това, от което има нужда. А Брад Пит го осигуряваше с усмивка.

Първоначално голяма част от присъстващите не са усетили, че се намират в компанията на носител на „Оскар“. Дългата коса и маската добре скриват идентичността на Брад, но в един момент той сваля предпазното средство от лицето си и вече никой не може да го сбърка. Към актьора се присъедини и неговият добър приятел Томас Хоусеаго, който никак не се притесняваше да мъкне тежките кашони.

„Брад изглеждаше като истински герой. Не се спря цял ден“, казва свидетел пред Daily Mail. Оказва се, че актьорът сам е докарал камиона с провизии до мястото в Лос Анджелис, след което е започнал разтоварването. Според свидетеля, Пит е правил всичко от добро сърце, а не защото е искал да набере още повече слава на гърба на нуждаещи се хора.

Единствената почивка, която Пит си е взимал, е била само за една цигара. След това той се е връщал на работа и е разтоварвал и раздавал кашони в продължение на 3-4 часа. „Това беше Брад Пит, който никой не е виждал така досега. Напълно спокоен, смееше се, шегуваше се и не се притесняваше от нищо“, казват свидетели.

Наистина нямахме нужда от още една причина, поради която Брад Пит да влезе в сърцата ни, но с този жест актьорът си затвърди мястото като един от най-прекрасните хора не само в Холивуд, но и в целия свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари