IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черно-бяла елегантност с Брад Пит

11 септември 2020 16 30

Звездата се снима за новата кампания на Brioni

БГНЕС

Страхотни черно-бели снимки на Брад Пит направи шведският фотограф Майкъл Янсън. Те са за новата кампания на марката Brioni, на която холивудската звезда стана лице. Носейки елегантните облекла, той се усмихва загадъчно на камерата и за пореден път успява да грабне женските погледи, макар и с вече прошарени коси. 

Бившият на Анджелина Джоли показва моделите от колекцията есен/зима на италианския лейбъл. 

Може да се каже, че той е идеалният човек за рекламата на въпросните официални костюми, изискани палта и пуловери, които мъжете ще носят тази есен. Те до голяма степен се доближават до стила му на червения килим и в ежедневието. 

Във видеото на марката, споделено в Instagram, виждаме любопитни моменти от фотосесията с Пит, който въобще не е забравил как да позира пред камерата. Той носи изчистения костюм Virgilio с такава лекота, а сакото Travel сякаш е шито специално за него. Разбира се, изглежда страхотно с тънка бяла блузка, прибрана в панталона му. 

Новата колекция на Brioni е вдъхновена от по-стари колекции на модната къща или така наречените „вечни“ дрехи, които всеки мъж държи в гардероба си и сякаш никога не излизат от мода. 

„Не се срамувай от камерата“, „Той е толкова слаб. Все още е красив и секси, но слаб“, „Може ли мъж на 56 да изглежда така?!“, пишат жени, изгледали видеото от кампанията. 

На една от снимките Брад Пит позира с ръка на брадичката, сякаш се чуди какво ли мисли Анджелина Джоли за новата му приятелка? На един от пръстите си той има масивен пръстен с печат, а костюмът му е перфектен за офиса тази есен. 

Вижте още от неговата фотосесия: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари