IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит забрави за Анджелина, заловиха го с германски модел

27 август 2020 14 30

Актьорът и Никол Потуралски бяха засечени във Франция

Снимка: БГНЕС

Брад Пит кацна в Европа и беше посрещнат от специален човек. 

Носителят на "Оскар" накара феноветее да полудеят, когато беше забелязан с германския модел Никол Потуралски във Франция. Според ET Online, двойката е наела частен самолет и се е отправила към друга част на страна. Изданието допълва, че актьорът е пристигнал сам на летище "Шарл дьо Гол" в сряда. Оттам той се е срещнал с Никол и двамата са излетели от друго френско летище - "Бурже" в Париж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Scoop (@entscoop) on

"Двамата се возеха в автомобил, който ги отведе до летището за следващия им полет. След един час те бяха забелязани да пристигат в Южна Франция. Държаха се съвсем нормално и бързаха да се качат на самолета", казва свидетел пред ЕT. 

За ваканцията си двойката е била облечена съвсем обикновено. 56-годишният актьор е заложил на зелена риза с дълъг ръкав, бяла тениска и тъмнозелени панталони. Той допълни визията си с бели маратонки, шапка, слънчеви очила и предпазна маска. Що се отнася до приятелката му, 27-годишният модел носеше черно кожено яке, бежави панталони и черни обувки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

По-рано през годината Пит беше свързван и с актрисата Алиа Шоукат. През месец юни обаче тя заяви, че двамата са само приятели. В момента Брад се занимава и с развода си с Анджелина Джоли, с която се разделиха през 2016 година. Двамата бяха женени само две години. 

"Разделих се заради благото на семейството ми. Това беше правилното решение. Фокусирам се върху здравето на децата", казва Джоли в интервю пред Vogue. Тя допълва, че много от медиите са се възползвали от мълчанието й по темата и са започнали да пишат лъжи, които нараняват синовете и дъщерите й. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Брад и Анджелина споделят шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари