IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Дженифър Анистън се събират

19 август 2020 08 30

Двамата ще участват в общо виртуално събитие

Снимка: БГНЕС

2020 година продължава да ни изненадва. Този път обаче е приятно.

Само преди дни стана ясно, че Дженифър Анистън и Брад Пит отново ще се съберат, но не по начина, по който повечето фенове се надяват. Бившите съпрузи ще участват в общо виртуално събитие. Те ще четат реплики от сценария на филма „Fast Times at Ridgemont High“, който излиза през 1982 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jenn and brad ?/4.3k (@aniston_pitt) on

Идеята е на Дейн Кук, който организира цялостната програма „Feelin A-Live“. Целта е да се вдъхне малко позитивизъм на хората у дома, които вече няколко месеца са притиснати от пандемията. Този ход е и в услуга на онези, на които им липсват киното и филмовите премиери, които бяха отложени заради здравната криза.

Освен Брад и Дженифър, в събитието ще участват още Джими Кимъл, Морган Фрийман, Шая Лебоф, Матю Макконъхи и Джулия Робъртс. Със сигурност шоуто ще си заслужава, макар да е само виртуално.

Това не е първият път, в който Анистън и Пит карат феновете да полудяват. Те предизвикаха бурни реакции, когато се срещнаха зад кулисите на наградите SAG и дори се прегърнаха. Двамата разговаряха за няколко минути, а на лицата им грееха широки усмивки. Всичко се случи след като Дженифър успя да спечели награда за ролята си в сериала „Сутрешно шоу“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @takie_vot_istorii on

Актьорите се ожениха през 2000 година, но разбиха сърцата на почитателите си, когато пет години по-късно обявиха, че се развеждат. Само няколко месеца след това Пит започна връзка с колежката си Анджелина Джоли, с която се запознава на снимачната площадка на филма „Mr.&Mrs. Smith“. Двамата прекарват общо 12 години заедно, от които две бяха женени и имат общо шест деца. Все пак и този брак завършва с развод.

Филмът „Fast Times at Ridgemont High“ е написан от Камерън Кроу, който прави адаптация от едноименната си книга, публикувана през 1981 година. Той отива под прикритие в гимназия в Калифорния и описва преживяванията си там. В лентата участват младите и все още неизвестни Никълъс Кейдж, Фийби Кейтс, Дженифър Джейсън Ли и много други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston & Brad Pitt (@jennpitt) on

Събитието ще бъде предавано на живо във фейсбук страницата на „Core“ и ще започне в 3:00 ч. българско време в събота. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари