IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит смята, че процесът за попечителството над децата ще е продължителен

23 август 2020 16 30

"Тя отиде твърде далеч", обяснява близък до звездите

Снимка: БГНЕС

Един от най-шумните разводи в Холивуд бе този между Брад Пит и Анджелина Джоли. Двамата трудно успяват да се разберат за възпитанието на децата си, както и за общото им попечителство. 

56-годишният Пит и 45-годишната Джоли се разделиха през 2016 г., но те успяха да формализират развода едва миналата година. И сега двойката решава в съда въпроса за попечителството над детето.

И докато преди време се видя как актьорът излиза от дома на бившата си съпруга, което бе знак, че между двамата нещата са се успокоили, наскоро в медиите се появи информация, че актрисата се опитва умишлено да забави разрешаването на проблема. 

Тя се опасява, че съдът може да постанови неблагоприятна за нея присъда. Поради това Джоли поиска отстраняването на съдия Джон У. Оудъркерк. Факт е, че той е скрил връзката си с адвоката на Пит.

И сега стана известно какво мисли Брад по този въпрос. „Актьорът казва, че бившата му жена е отишла твърде далеч. Тя не му оставила друг избор, освен да изгради мощна защита и да се противопостави силно ”, споделя източник с Us Weekly.

Адвокатите на актьора отбелязаха, че всички манипулации на Анджелина се отразяват зле на децата на звездите: Пакс, Захара, Шайло, близнаците Вивиан и Нокс, както и Мадокс.

Журналистите съобщиха също, че въпреки всички съдебни производства бившите съпрузи са успели да поправят отношенията си с помощта на семейна терапия, а и това лято Брад бе забелязан за първи път след развода в имението на Анджелина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари