IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни ботуши: Лейди Гага, внимавай да не паднеш!

3 ноември 2020 16 30

Колкото по-високо е токчето, толкова по-добре

Снимка: БГНЕС

Съединените щати са само на няколко часа от това да се разбере кой ще е новият им президент. Кампаниите вече приключиха, но това не означава, че ние спираме да оценяваме външния вид на участниците. Само преди ден Лейди Гага се включи в обиколката на Пенсилвания заедно с Джо Байдън и категорично заяви подкрепата си към конкурента на Доналд Тръмп. 

През последните месеци претендентите за Белия дом и техните близки се превърнаха в централна тема не само заради дебатите и кампаниите си, но и заради начина си на обличане. С липсата на светски събития и неразпъването на червен килим, модните критици насочиха погледа си към първите и вторите в Америка. 

Именно затова Мелания Тръмп се превърна в най-обсъжданата дама, чийто гардероб беше оценяван многократно. От другата страна обаче също не остават по-назад. Съпругата на Джо Байдън – Джил, привлече вниманието с избора си на ботуши, които съдържаха важно послание. Номинираната за вицепрезидент – Камала Харис, също беше похвалена за обувките си. Тя често залагаше на удобството, а не на модата и се появяваше с маратонки или ботуши. 

Една звезда обаче никога не избира лекотата пред екстравагантността. Говорим за Лейди Гага, разбира се, която се появи на последната обиколка на Джо Байдън. Двамата посетиха Пенсилвания, а изпълнителката заложи на перфектен черен тоалет, комбиниран с ботуши на висок ток. Костюмът ѝ е на марката Alexander McQueen и е от новата колекция есен/зима 2020. Ботушите пък са дело на „Pleaser“. Визията ѝ беше завършена от задължителната предпазна маска, на която беше изписано „Гласувай“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Gay and A Nongay (@gaynongay) on

По-рано през седмицата Гага отново беше част от кампанията на Байдън, но този път заложи на изцяло дънков тоалет. Тя се довери на марката Balmain, а стилът се описва като „Канадски костюм“ и става популярен през 80-те години на миналия век. И този път изпълнителката не забрави за високите си обувки и се появи на 20-сантиметрово токче и 10-сантиметрова предна платформа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

„Сега е моментът да излезете и да гласувате, сякаш бъдещето на страната зависи само от вашия глас“, каза Гага пред избирателите. Тя се обърна към всички жени и мъже, които имат дъщери, сестри и майки, и ги насърчи да гласуват срещу Доналд Тръмп. „Това е мъж, който смята, че славата му позволява да опипва дъщеря ви, сестра ви, майка ви или съпругата ви, когато си поиска и където си поиска“. 

Президентските избори в САЩ се провеждат днес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

И като говорим за мода и обувките на Лейди Гага, какви ще бъдат тенденциите при дрехите за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си, може да научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари