IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър: Не съм напускал къщата по време на пандемията

7 септември 2020 12 00

Актьорът се грижи за 80-годишната си майка и 3-годишната си дъщеря

Снимка: БГНЕС

Брадли Купър е един от най-успелите актьори в Холивуд, но когато сатава дума за личния му живот, той е доволен от ролята си на баща. В ново интервю, дадено пред колегата му Антъни Рамос, 45-годишният актьор разказа как е прекарал карантината заедно с дъщеря си. Купър е баща на 3-годишната Леа Шейк Купър, която споделя с бившата си приятелка Ирина Шейк.

Звездата разкрива, че не е напускал къщата си заради здравето на майка си. Освен това, Брадли се е превърнал в учител, който се опитва да научи дъщеря си на различни неща по време на изолацията. Едно от тях е плуването, а за басейн малката Леа използва домашната вана. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta on

"В момента съм с дъщеря си, майка ми и двете ми кучета. Никой от нас не е напускал къщата. Майка ми е на 80 години и има заболяване, така че не допускам никого у дома. И не мога да изляза, защото ако тя се зарази с вируса, край с нея", казва Купър. Актьорът добавя, че големият плюс е големият им заден двор, където може да си играе с дъщеря си. 

Това е един от редките моменти, в които актьорът говори за Леа и личния си живот. Преди година той отново се отвори пред феновете си, когато беше на гости в "Шоуто на Елън". Тогава Купър заяви, че бащинството го е накарало да намери детето в себе си, да не съди другите и да разбере, че всеки родител ще направи всичко в името на децата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper.br) on

Брадли стана баща през 2017 година, когато тогавашната му приятелка Ирина Шейк роди Леа. Тогава се заговори и за сватба между двамата, но до олтара така и не се стигна. Актьорът и супермоделът се разделиха преди година, а преди няколко седмици Купър беше забелязан в компанията на Дженифър Гарнър. Засега не е ясно дали двамата са повече от приятели. 

В интервю за британския "Vogue" Ирина проговори за връзката си Брадли. Тя сподели, че двама прекрасни хора не е задължително да създадат прекрасни взаимоотношения. "Смятам, че сме късметлии да изпитаме такива чувства. Животът без него е нещо ново за мен", сподели моделът пред списанието. Шейк допълни, че е изпитвала трудност при адаптирането към живота на самотна майка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta on

Малко преди новината за раздяла, в медиите се завъртяха слухове, че Брадли и Лейди Гага са заедно. Двамата участваха във филма "Роди се звезда" и именно заради него те бяха забъркани в различни романтични истории. Изпълнителката обаче отрече всички тези твърдения и заяви, че с Купър са много добри приятели. 

Въпреки действащата пандемия Купър се завърна към работата си. Той беше засечен на снимачната площадка, където беше напълно преобразен за ролята си. В момента актьорът снима филм на Пол Андерсън в Калифорния. Историята се върти около гимназист, който работи и като актьор. Засега лентата няма заглавие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica (@arizonamuse) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари