IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага проговори за романса с Брадли Купър

7 ноември 2019 11 20

Били ли са заедно или всичко е пиар?

Reuters

Лейди Гага проговори за това имала ли е романс с Брадли Купър. Ексцентричната певица даде интервю за Опра Уинфри, в което изтъкна, че двамата са просто приятели, но за пред медиите се правели, че има нещо повече между тях.

„Всъщност ние създадохме една любовна история. За мен, като певица и като актриса, разбира се, че искахме да накараме хората да повярват, че сме влюбени“, разказа изпълнителката, която се държеше доста провокативно с актьора по време на наградите „Оскар“. Тя го прегръщаше и целуваше по бузите, което стана повод за раздялата му с Ирина Шейк.

По думите на Гага, всички слухове за връзката между двамата идват от пресата, която тя определи като „глупава“.

„Искахме хората да усетят тази любов на Оскарите. Искахме тя да влезе право в обективите на камерата до всеки телевизор, по който ни гледаха. И работихме здраво за това в продължение на дни. Всичко бе подготвено като изпълнение до последния детайл“, разказа още тя.

Заподозряха Брадли Купър, че излиза с по-възрастна актриса

Певицата и актьорът смаяха публиката като по време на церемонията изпълниха с много чувство песента „Shallow“ от филма „Роди се звезда“. Още от тяхното партньорство там се заговори, че холивудската звезда изневерява на съпругата си с изпълнителката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари