IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага – ексцентрична и сама

21 октомври 2019 11 00

Певицата се възстановява след падането

Instagram

Лейди Гага отново е сама. Ексцентричната певица се е разделила с звукорежисьора Дан Хортън, съобщиха световните медии.

През уикенда звездата е била на моминско парти, на което споделила, че вече няма приятел.

Певицата се е забавлявала с приятелките си малко след инцидента по време на неин концерт, на който падна от сцената заради фен.

33-годишната изпълнителка сподели в социалните мрежи, че въпреки болките е добре и няма повод за притеснение. Тя уточни, че лекарите са ѝ направили скенер, за да видят дали няма някакво счупване. За нейно щастие, тя се отървала само с натъртвания.

Една от последните публикации на Лейди Гага в Instagram е свързана с раздялата ѝ с Хортън. Тя се е снимала с приятелката си Сара-Никол Тано, като под кадъра отбелязва, че едната от тях скоро ще мине под венчило, докато другата е просто „една необвързана дама“.

По-рано певицата бе сгодена за своя импресарио Кристиан Карино, с който излизаше от няколко години. Слухът за края на техните отношения тръгна малко преди наградите „Грами“, където Гага триумфира. После тя самата ги потвърди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари