IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Май е имало любов... Купър разбил сърцето на Лейди Гага?

30 септември 2019 08 40

Между двамата наистина са прескачали искри, твърди издание

Снимка: Reuters

Въпреки че между Лейди Гага и Брадли Купър нищо не се получи, мнозина вярват, че именно тяхната зародила се връзка стои в основата на раздялата на режисьора с приятелката му и майка на детето му – моделът Ирина Шейк.

Днес Лейди Гага и Брадли са тръгнали в различни посоки, но много медии твърдят, че между двамата наистина е имало любов и дори за малко да се стигне до годеж, съобщава Life&Style.

Източник, близък до звездите споделил пред изданието, че двамата наистина са се срещали по време на снимките на „Роди се звезда“, където играят партньори на екрана. Купър дори купил на Гага годежен пръстен. Източникът заявил още, че Купър внезапно отменил годежа, осъзнавайки, че ситуацията е доста сложна. По-късно певицата пък признала пред свои приятели, че актьорът е разбил сърцето ѝ.

Сега Лейди Гага се среща със звукорежисьора Дан Хортън, а за личния живот на Брадли Купър не се знае много. Според някои твърдения, той е започнал да се среща с колежката си – актрисата Лора Дърн, но така и информацията не е официално потвърдена. Единственото сигурно е, че се старае да изкарва колкото се може повече време със своята дъщеря Лея.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари