IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разстроена ли е Ким Кардашян от развода с Кание Уест?

10 март 2021 17 40

Появи се тийзър от предстоящия последен сезон на риалитито Кардашян - Дженър

Снимка: БГНЕС

В социалните медии се появи тийзър за предстоящия последен сезон на семейното риалити на семейство Кардашян-Дженър. По-рано близки до звездната фамилия заявиха, че 40-годишната Ким Кардашян пази в тайна всички подробности за раздялата с Кание Уест, защото подготвя да разкаже ексклузивни подробности в шоуто Keeping Up With The Kardashians, което ще приключи тази година.

Също така стана ясно, че 43-годишният рапър е потиснат от предстоящия развод. Във видеото основателката на Skims не може да сдържи емоциите си и казва на семейството си: „Чувствам се като проклета губеща!“

Последователите ѝ в социалните медии веднага предположиха, че Ким може да се разплаче заради ситуацията с разпадащия ѝ се брак. На лявата ръка на звездата се вижда сватбен пръстен. През последните няколко месеца тя се появи публично без луксозни бижута.

Кардашян подаде молба за развод миналия месец, след като тя и Уест пробваха, но неуспешно да спасят връзката си чрез семейна терапия. Знаменитостите отглеждат четири деца.

Тийзърът привлече вниманието на феновете на звездното семейство и заради по-малките сестри на Ким. Кендъл Дженър призна, че наистина иска да стане майка (в момента тя се среща с баскетболиста Девин Букър).

Клои Кардашян пък сподели идеите си за второто дете и сурогатното майчинство, а Кортни Кардашян и Скот Дисик отново заинтригуваха феновете с тяхното събиране.

Премиерата на новите епизоди на „Семейство Кардашян“ е насрочена за 18 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари