IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким се развежда, а пък Кание още си носи халката

5 май 2021 14 50

Явно отчужденият съпруг на риалити звездата не може да приеме края на брака си

БГНЕС

Кание Уест продължава да носи брачната си халка, разкриха негови почитатели. В Instagram се появи видео, на което се вижда как рапърът гостува на своя приятел DJ Khaled и е във видимо добро настроение. По-изненадващото обаче е, че на безименния пръст на лявата му ръка все още се вижда сватбеният му пръстен, въпреки че вече е в развод със своята съпруга Ким Кардашян.

43-годишният Уест очевидно още не е приел сериозно раздялата си с риалити звездата. Кание, който е и дизайнер на модната марка Yeezy, е известен и с това, че е доста набожен. Според някои негови фенове, възможно е точно това да е причината той все още да не може да приеме идеята, че с брака му е свършено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Припомняме само, че Кание и Ким се разделиха още през миналата година, а тя подаде молба за развод през февруари и дори вече се знае коя адвокатка ще я представлява. Двамата бяха заедно седем години, а от брака им се родиха четири деца – Норт (7), Сейнт (5), Чикаго (3) и Псалм, който е на почти две годинки.

Малко след раздялата на двойката, източник каза ексклузивно пред списание Us Weekly, че Уест трудно продължава с живота си напред.

„Кание се опитва да се хвърли в работа през последните няколко седмици, но му е трудно да се съсредоточи. Особено трудно му е да приеме какво предстои. Той още не може да реагира адекватно на ситуацията“, казва той.

сестрите Кардашян

БГНЕС

Роденият в Джорджия рапър и риалити звездата се сблъскаха с много възходи и падения в отношенията си преди окончателно да се разделят. Ким се реши на това след скандалното интервю на мъжа си от юли 2020 г., в което той разкри, че двойката почти е абортирала най-голямото си дете.

Източникът добавя: „Ким винаги е била мечтаното момиче на Кание и идеята тя да не му е съпруга е много травмираща за него. Въпреки всичките им скандали той все още държи на нея и на съвместния им живот.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари