IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк приема Кание Уест само като приятел

15 юли 2021 14 40

Моделката отказала пътуване до Париж, за да избегне слуховете за любов

Снимка: БГНЕС

Лоша новина за феновете на Ирина Шейк и Кание Уест. Оказва се, че тяхната връзка е повече приятелска, отколкото любовна.

Въпреки предишните твърдения, че рапърът е бил хлътнал по моделката и това, че двамата са на 100% заедно, източник казва, че Ирина смята Уест за приятел, а не за гадже. Наскоро двамата бяха забелязани на почивка във Франция, където изпълнителят отпразнува рождения си ден в компанията на Ирина и оттам тръгнаха слуховете за любов. Малко по-късно те пътуваха заедно до Америка, но оттогава не са забелязвани на вечери. Малко след ваканцията им, Ирина беше в компанията на бившия си Брадли Купър, а пък Кание се е срещнал с Ким Кардашян, с която вече са в развод.

„Тя го харесва като приятел, но не иска да има връзка с него“, казва източник относно Ирина и Кание. Той допълва, че моделката е отказала ново пътуване до Париж с рапъра, за да избегне появата на нови слухове и медийното внимание. „Тя не иска да се говори, че двамата се срещат, което щеше да бъде казано ако пак бяха отишли в Париж. Щеше още месец да се въртят новините, че имат връзка“.

Решението на Ирина изглежда е правилно, тъй като слухове за романтични отношения между нея и Кание веднага бяха създадени. В социалните мрежи се появиха снимки от Париж на двамата, на които изглежда, че се наслаждават на компанията си. Това накара множество фенове и журналисти да твърдят, че имаме нова светска двойка.

Засега обаче Ирина и Кание остават необвързани и изглежда, че ще сведат излизанията си до минимум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари