IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ботуши през лятото? Позволено е, ако си Ирина Шейк!

18 юни 2021 14 30

Моделката в нова рекламна кампания

Снимка: Getty

Моделът Ирина Шейк наскоро влезе в своята нова роля – дизайнер на обувки!

Рускинята си сътрудничи с дизайнерката Тамара Мелон и едноименния ѝ бранд, за да лансира колекция от три модела обувки, които пресъздават нейния собствен моден усет. „Винаги съм се възхищавала от чувството за стил на Ирина и затова за тази колекция искахме да съживим нейния личен вкус и да го поднесем на нашите клиенти и последователи“, казва Мелон пред The Daily. Шейк допълва, че е много важно за нея да работи с марка, която дава огромно поле за изява на жените.

В бранда Tamara Melon 81% от служителите са жени и именно това е привлякло рускинята. „Обичам марката и визията на Тамара. Щастлива съм да бъда част от мисията ѝ за овластяване на жените и да си сътруднича с нея“, допълва Шейк. Моделката признава, че още на първата среща е почувствала връзка с Мелон и е знаела, че партньорството с нея ще бъде прекрасно развитие в кариерата ѝ.

Колекцията на Ирина и Тамара се отличава с три разнообразни стила – сандал с висок ток, изпънати плоски форми и небрежни кожени ботуши. Цените им варират от 595 до 895 долара и включват в себе си чувствителността на Шейк. „Обожавам да нося ботуши през лятото. Изглежда доста добре, а и ботушите вървят с всичко“, обяснява моделката. Тя допълва, че всеки трябва да притежава по едни летни ботуши в гардероба, които да постави до плоските сандали и тези на висок ток. Въпреки че изглеждат леко странни, Ирина уверява, че обувките са доста удобни, защото това е била основната цел при направата на всеки модел.

Заради пандемията всеки един детайл е бил обсъждан в платформата Zoom, но това по никакъв начин не е променило настроението на Шейк. „Процесът по дизайн беше изключително забавен. Много ми хареса да работя с Тамара и с нейния екип“, признава моделката. Заедно с новите си дизайни Ирина се надява най-накрая да посети Европа. Освен любимите ѝ обувки, другите задължителни неща в летния багаж на звездата са слънцезащитен крем, хубава книга, овлажнител и балсам за устни.

Засега звездата не споделя точно коя страна от Европа мисли да посети, но сме сигурни, че ваканцията ѝ ще попадне в полезрението на папараците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари