IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян сподели какво е научила от връзката си с Кание Уест

13 август 2021 15 00

Звездата е осъзнала, че трябва да вярва повече в себе си

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян  участва в записа на подкаста We Are Supported By ... и в разговор с Кристен Бел и Моника Падман тя сподели за какво е благодарна на бившия си любим Кание Уест. Сега знаменитостите преминават през бракоразводни процедури и поддържат приятелски отношения, отглеждайки четирите си деца.
 

"Стигнах до дъното на ... Може би 10-годишната връзка с Кание, който абсолютно не се интересуваше от емпатията и от това как той се възприема, стига да е верен на себе си, имаше ефект", сподели 40-годишната риалити звезда. „Не е нужно да угаждате на всички. Имате само един живот и трябва да го живеете за себе си. Той ме научи да бъда по -уверена в себе си и да не ми пука какво мислят другите. "

Ким и Кание се ожениха през 2015 г. Слуховете за проблеми в отношенията им се появиха миналата пролет, когато избухна пандемията на коронавирус и знаменитостите бяха хванати в капан в една и съща къща. 

През лятото ситуацията ескалира до краен предел поради предизборната надпревара на 44-годишния рапър и изострянето на биполярното му разстройство. Кардашиян подаде молба за развод през февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари