IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашиян подхранва слуховете, че затопля отношенията си с Кание Уест

28 август 2021 15 00

И това на фона на раздялата на рапъра с Ирина Шейк

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян отново намекна за подновяване на връзката си с Кание Уест въпреки процедурата за развод. Говори се, че 44-годишният рапър се е разделил с 35-годишния супермодел Ирина Шейк и е прекарал романтична вечер с Ким в любимия им ресторант Nobu. 40-годишната дива също подхранва слуховете, че отново се среща с Уест.

Преди дни Кардашиян в своя микроблог публикува снимка на таблото за управление на луксозна кола, където плейлиста с песни бе на Кание Уест от новия, все още неиздаден албум Donda. Той беше показан на монитора на аудио системата. Всички песни бяха определени като Donda Mix Test. Оказва се, че Кардашиян е слушала тестови записи на песните през своя iPhone, докато на екрана е изписано „USB KKW iPhone 12 Pro“.
 

С този кадър очевидно реалити звездата даде да се разбере на своите 246 милиона последователи в Instagram, че между нея и звездния рапър е останала топлата връзка.

След като Ким подаде молба за развод преди шест месеца, тя винаги е била до бившия си съпруг на важни за него събития. И така, Кардашиян присъства на два концерта в подкрепа на новия албум на Kanye Donda. Между другото, записът е кръстен на майката на рапъра, която почина през 2007 г. На тези изпълнения музикантът изпя песента „Любов безусловно“, която включваше следните думи: „Губя семейството си“.

В композицията той моли изгубената си любов „да се върне“, след което звучи гласът на майка му, която казва, че баща й я е научил: „обичайте безусловно“ и „никога не напускайте семейството си“.

Сега Уест обявява третото си шоу в подкрепа на предстоящия десети студиен албум на Donda. Рапърът ще се представи пред публика на живо във втория си роден град Чикаго, Илинойс.

Основателката на марките KKW Beauty и KKW Fragrance подаде молба за развод през февруари, като се позова на последиците от една година непреодолими различия, когато звездният й съпруг имаше психически проблеми.

Ким и Кание се ожениха през 2014 г. на пищна церемония във Флоренция след 2 години романтична връзка. Звездната двойка има общо четири деца.

Съобщава се, че бившите съпрузи ще искат съвместно попечителство над децата.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари