IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън излиза със звезда от „Бриджъртън“

26 март 2021 10 40

Ето какво трябва да знаете за Фийби Дайнвор

БГНЕС

Наскоро Пийт Дейвидсън отрече да е сключил брак със своя приятелка от детството, с която медиите го свързваха. Дори се стигна до прессъобщение от екипа на комика. Но Това не означава, че той няма връзка. Напротив. Оказа се, че е хлътнал по сладката актриса Фийби Дайнвор.

Според информация на Hollywoodlife, двамата вече излизат след като са били заедно в Ню Йорк и Англия.

Дейвидсън, който не се е показвал публично с гадже близо година, не се притеснява, че с Фийби не живеят на едно и също място. Оказва се, че за тях разстоянията не са проблем.

Само преди дни комикът е забелязан в Алтринчам, Англия, откъдето е Дайнвор. Това потвърждава и негова снимка с фенове, направена на улицата.

Междувременно Daily Mail пише, че актрисата е пътувала до Ню Йорк, за да се срещне с Пийт. Това станало в началото на февруари, когато двамата всъщност са се сближили.

За последно Дейвидсън излизаше с модела Кая Гербер, но връзката им продължи само три месеца. Името му бе свързвано и с 26-годишната актриса Маргарет Куоли. Иначе всички помним романса му с Кейт Бекинсейл, за който мислехме, че е нещо по-сериозно. Той бе сгоден и за Ариана Гранде през 2018-а, като май досега певицата е неговата най-голяма любов.

Новото гадже на комика – звезда от „Бриджъртън“

Фийби Дайнвор е само на 25. По Коледа я видяхме в сериала на Netflix „Бриджъртън“, където стана любимка на мнозина. В нейната героиня Дафни се припознават много момичета, макар тя да живее в по-различно време.

„Обичам нейната история за навършване на пълнолетие и сексуалното ѝ пробуждане... Обичам да виждам женствеността в погледа ѝ и да гледам как тя сама си избира живота. Тя може и да разцъфтява късно, но не е като да търси отговорите в Google“, коментира актрисата за ролята си пред Grazia.

В „Бриджъртън“ Фийби играе изключително красива и нежна жена, която определят като „диамант от най-висока проба“. По думите ѝ, да влезеш в такъв образ не е лесно.

„В един епизод има сцена, в която Дафни слиза по стълбите и всички я зяпат... Това е една от най-трудните сцени за снимане. Всеки има дни, в които се събужда и се чувства като парцал, не иска да вижда хора, камо ли да бъде пред камерата“, разказва още тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари