IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън направи своя моден дебют

4 юни 2019 07 30

Стендъп комикът се появи в шоуто на Александра Уанг

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пийт Дейвидсън прибави към автобиографията си и разходка по модния подиум. Актьорът имаше участие в представянето на новата колекция на модната дизайнерка Александра Уанг. Дейвидсън излезе по бял потник, показвайки всичките си татуировки по ръцете и дънки с различен цвят на крачолите. Визията му беше допълнена от бейзболна шапка, която беше обърната назад с козирката.

Не само Дейвидсън беше изненадата в шоуто. Уанг направи шоуто си отворено за всички посетители в Ню Йорк като покани гражданите и гостите на града да гледат от горния площад на Рокфелер център. Звездите от модния бизнес стояха по-близо до подиума, по който вървяха моделите. Събитието включваше още храна, която се продаваше директно на улицата и артист, облечен като Статуята на свободата, който посрещаше всички гости.

Снимка: Reuters

„Сметнахме, че това събитие трябва да се види от всички“, каза говорителят на шоуто. Феновете, които не успяха да видят представянето на колекцията на живо, можеха да гледат пряко предаване в интернет. Освен Пийт Дейвидсън, модели като Кендъл Дженър, Кая Гербер и Бинкс Уолтън също се появиха в тоалети на дизайнерката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари