IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън за Кая Гербер: Не беше правилното време

1 март 2020 13 30

Комикът призна, че скоро е бил в рехабилитационна клиника

Снимка: Getty

Пийт Дейвидсън за първи път проговори за раздялата си с Кая Гербер. Комикът и дъщерята на Синди Крауфорд и Ранди Гербер бяха заедно няколко месеца, но се разделиха заради проблемите на Дейвидсън с наркотиците и успокоителните.

В интервю с водещия Charlamagne tha God, което беше публикувано в YouTube в понеделник, 26-годишният комик признава, че нещата не са се получили между двамата, а причината е самият той. В момента Дейвидсън се готви за своето комично шоу по Netflix, което ще направи премиерата си на 25 февруари.

„Тя трябва да се забавлява, а не да се притеснява за някакъв човек със сериозни проблеми“, казва той.

Дейвидсън добавя, че той и Гербер просто не са уцелили правилното време за любовта си и призна, че родителите ѝ Синди Крауфорд и Ранди Гербер са му оказали невероятна подкрепа по време на трудния му период. „Те са много готини“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @super_kaia_daily на

За връзка между комика и 18-годишната моделка се заговори още през октомври, но фенове заподозряха, че в началото на тази година отношенията им вече не са същите. В края на 2019 година Дейвидсън призна, че страда от биполярно разстройство и дори се е подлагал на лечение през 2016 година.

То обаче не му помогнало и затова той отново поиска помощ 3 години по-късно. Признанието направи самият Дейвидсън по време на скеч в предаването „Saturday Night Live“, в което той взима активно участие. 

В интервюто с Charlamagne tha God комикът сподели, че дава всичко от себе си за човека, с когото е във връзка. „Плача много. Обичам да разговарям. Грижа ме е за всичко. Изявявам желание да се срещна със семейството на момичето. Искам да разбера откъде идва тя и каква е“, казва Пийт. 

„Обичам любовта. Така съм отгледан. Израснах само с майка ми и сестра ми. Нямах мъжка фигура в живота си и винаги съм искал да намеря своята принцеса“.

Дейвидсън сподели, че се надява в най-скоро време да срещне любовта на живота си, с която да създаде семейство. Пийт губи баща си, когато е едва на 8 години. Той загива в атентатите на 11 септември и именно това го кара да има дете, за което да се грижи. „Искам да бъда опора на някого и да угаждам на някого, защото аз нямах такъв човек до себе си“.

В момента обаче комикът признава, че си взима почивка от срещите. „Ще се опитам да стоя настрана от тези неща и ще чакам любовта на живота си. Омръзнаха ми тези мимолетни връзки“. Досега Пийт беше сгоден за Ариана Гранде и е имал връзки с Кейт Бекинсейл, Кази Дейвид и Маргарет Куали. 

Бившият на Ариана Гранде обяви, че слага край на живота си! Оказа се...шега

По-късно в интервюто, той беше подложен на скоростен тест, свързан с бившите му приятелки. За Гербер той казва, че тя е „красива и по-умна от мен“, за Куали – „Невероятна душа и че скоро ще спечели награда „Оскар“. 

За 46-годишната Кейт Бекинсейл Пийт признава, че тя е легенда и цялото му семейство е било във възторг от връзката им. „Един от най-забавните хора, които познавам“. Добавя, че отново не е било правилното време и не е бил готов. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари