IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън зарязва Кая! Ще се грижи за психичното си състояние

14 януари 2020 15 00

Двойката си взимат кратка почивка

Снимка: БГНЕС

2020 година не започва много добре за една от звездните двойки. Кая Гербер и Пийт Дейвидсън си взимат кратка почивка един от друг, а комикът ще се фокусира върху психичното си здраве. Това ще е вторият път, в който Дейвидсън търси помощ в тази насока. През 2016 година той се подложи на лечение, което засягаше емоционалното му състояние.

Нещата обаче явно не са много добре за бившия годеник на Ариана Гранде. Източник, близък до Дейвидсън, е казал пред E!News, че в момента здравето му е най-важно. Пийт е разбрал това и е решил да се оттегли за малко от социалния живот, както и да стопира отношенията си с Кая Гербер.

„Стана му ясно, че трябваше да го направи и грижата за психичното му здраве не търпеше отлагане“, добавя източникът.

Новината идва след като се появиха слухове, че родителите на Гербер – Синди Крофорд и Ранди Гербер, са се намесили във връзката на дъщеря си. Според различни източници, те са искали да помогнат на Пийт да потърси помощ, както и да насочат Кая в правилната посока. Четиримата бяха забелязани пред дома на Гербер, където изглежда, че провеждат сериозен разговор.

След случката моделът се завърна в Лос Анджелис заедно с родителите си. Оттогава двойката не е забелязвана заедно. Според близки до Кая, тя не знае дали все още иска да продължи връзката си с комика и не е сигурна, че ще може да се справи с проблемите му.  

Сега остава да се разбере официалната позиция на двамата влюбени и дали отношенията между тях наистина са приключили. 

Пийт Дейвидсън направи своя моден дебют

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари