IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами, Пийт Дейвидсън още е свободен!

18 март 2021 10 40

Той опроверга, че е женен

БГНЕС

Женен ли е Пийт Дейвидсън? Този въпрос си задават фенове на комика и бивше гадже на Кейт Бекинсейл, след като в социалните мрежи се завъртя слух, че е минал под венчило.

Типично за него, той скоро може би ще пусне някоя шега за статуса си и взаимоотношенията с жените, но преди това от продуцентската компания, с която има договор, побързаха да опровергаят твърденията, че вече е „бракуван“.

„Нито дума от това не е вярно“, твърди от своя страна адвокатът на Дейвидсън пред Page Six, коментирайки, че клиентът му няма представа кой е пуснал погрешна информация за него. Той бе категоричен, че двамата обмислят дали да не заведат дело.

Преди близо седмица някои медии написаха, че Пийт е основал компанията Bodega Cats Presents заедно със своята приятелка от детството Мишел, с която тайно е подписал.

След проваления годеж с Ариана Гранде, бурната връзка с Кейт Бекинсейл и няколкомесечната забежка с Кая Гербер, комикът като че ли иска да си даде почивка от жените и се фокусира предимно върху работата, творейки по новите си проекти.

Докато Дейвидсън се радва на свободата си, той е взел мерки и за това да заличи спомените с бившите. Ето защо смята да премахне татуировката, посветена на Ариана Гранде. Обмислял дали да не скрие завинаги всичките, за да не му се налага да ходи на специален грим преди всяко по-важно участие в кинопродукция.

Междувременно Ариана Гранде вече е сгодена и прави планове за сватба с Далтън Гомес. След като за малко да се омъжи за Дейвидсън, за когото твърди, че е бил грешка във връзките ѝ, тя гледа смело напред. А от своя страна комикът ѝ пожела успех и изтъкна, че искрено се радва за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари