IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън отпразнува рождения си ден с Ким Кардашян в дома на Крис Дженър

19 ноември 2021 10 50

Комикът облече пижама с марката Ким

Снимка: БГНЕС

В социалните мрежи се появиха снимки на Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън от общо парти. 41-годишната риалити звезда отпразнува 28-ия рожден ден на популярния комик в дома на майка й Крис Дженър. 

Един от гостите на празника, рапърът Flavor Flav, публикува на страницата си в Instagram любопитна снимка, на която Ким, Пийт и Крис Дженър са заснети по пижами на марката SKIMS, собственост на Кардашян.

„Празнувайте рождения ден на моя осиновен син Пийт Дейвидсън с легендарните Ким Кардашян и Крис Дженър“, написа 62-годишният Flavor Flav в своя микроблог.

 

Не е известно дали други гости са присъствали на това „пижамено парти“ в Палм Спрингс. Знае се само едно – това е първата публична снимка, на която Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън позират заедно пред камерата. Преди това в мрежата се появиха само снимки на папараците, които породиха слухове за романтична връзка между известните личности.

Припомняме, че разговори за романтична връзка между риалити звездата и комика се появиха преди няколко седмици, когато в мрежата се разпространиха снимки, на които Ким и Пит се забавляват заедно в увеселителен парк. Преди седмица източник от обкръжението на Ким каза пред US Weekly, че изглежда Кардашян е „влюбена“ в Дейвидсън и всички приятели на тв звездата се радват да я видят щастлива, за първи път след раздялата с Кание Уест.

„Ким винаги е в добро настроение, след като говори с Дейвидсън, който я кара да се смее през цялото време“, добавя източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
"41-годишната риалити звезда отпразнува 28-ия си рожден ден" ? Последно, на 41 или на 28 е тая?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар