IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на Ким я подкрепя да излиза с Пийт

11 ноември 2021 10 50

Само да не се влюбва, защото разбивал женски сърца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян все по-често е забелязвана в компанията на комика от Saturday Night Live Пийт Дейвидсън. Това породи слуховете, че двамата са нещо повече от приятели, макар че и двете звезди отказват да коментират отношенията си.

Близки до 41-годишната брюнетка издадоха, че нейното семейство е много щастливо от дружбата ѝ с 27-годишния Пийт и я окуражавало да ходи на срещи с него и да се забавлява.

„Едно от първите неща, които Ким направи, е да се допита до близките си за съвет. За всички бе ясно, че напоследък ѝ липсват забавления и да бъде над нещата, което Пийт може да ѝ предложи. Една от причините тя да е привлечена от актьора е неговото небрежно поведение и това, че той е много лесен за разговори, пълна противоположност на бившия ѝ съпруг Кание Уест. За Ким е освежаващо да излиза с мъж, който няма нищо общо с мъжете от предишните ѝ връзки“, разкри източник пред Us Weekly.

И макар близки и приятели да я подкрепят за връзката ѝ с Дейвидсън, те я предупреждават да внимава и да не се влюбва бързо, тъй като той има репутация на сърцеразбивач. Звездата е имал отношения с Ариана Гранде, Кейт бекинсейл, Маргарет Куели, Кая Гербер и Фиби Диневър само в рамките на последните две години и половина.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари