IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян определено е „заинтригувана“ от Пийт Дейвидсън

4 ноември 2021 14 50

На фона на слуховете, че двамата са гаджета

Getty Images

Getty Images

Ким Кардашян определено е „заинтригувана“ от Пийт Дейвидсън, твърдят нейни приближени. Преди няколко дни риалити звездата се появи ръка за ръка с комика от шоуто SNL и това веднага предизвика слуховете, че между двамата се заражда романтика.

Според източници, близки до Ким, тя и Пийт засега са „само приятели“, но нищо не се знае за бъдещето.

В момента бившата половинка на Кание Уест се намира в Ню Йорк – градът, в който живее и работи Дейвидсън. Източник, близък до сексапилната брюнетка, казва пред Page Six: „Тя определено го харесва и е заинтригувана от него.“

Кардашян и Дейвидсън се целунаха по време на скеч в SNL, когато тя беше гост-водещ на вечерното шоу по NBC преди няколко седмици.

Page Six съобщава, че в понеделник Ким е пристигнала в родния град на Пийт, за да присъства на наградите на списание WSJ (на снимката). Междувременно се предполага, че именно Дейвидсън ѝ прави компания, докато тя е в Ню Йорк.


41-годишната Кардашян и 27-годишният Дейвидсън са прекарвали времето си заедно и в миналото – по време на вечеря за рождения ден на Кид Кюди през 2019 г., на която е присъствал и съпругът на Ким – Кание Уест.

Според членове на екипа на шоуто Saturday Night Life, между Ким и Пийт определено са прехвърчали искри, докато са снимали общите си скечове.

През януари Ким подаде молба за развод с Кание, но двамата успяха да останат в добри отношения в името на общо четирите си деца.

Колкото до Пийт – той е имал връзки с множество известни и красиви жени, включително Ариана Гранде, Кая Гербер, Кейт Бекинсейл и Маргарет Куали. Последно той излизаше със звездата от „Бриджъртън“ Фийби Дайневър.

Освен това покрай Пийт имаше и слухове, че е доста добре надарен като мъжественост – нещо, с което самата Гранде се беше похвалила в Twitter.

Неотдавна Пийт се пошегува с тази тема в шоуто с думите: „Не ми харесва, че Ариана каза такава глупост за моя пенис. Всичко за нея е огромно… Сега всяко следващо момиче, което види моята мъжественост, ще бъде разочаровано.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари