IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на приказката: Пийт Дейвидсън и Фийби Дайнвор се разделиха

18 август 2021 08 40

Според източници, причината е натовареният график и на двамата

Снимка: Getty Images

Любовта между Пийт Дейвидсън и Фийби Дайнвор остана в историята. 

Според източник, двете звезди са се разделили само четири месеца, след като официално потвърдиха връзката си. "Разстоянието направи нещата много трудни. Забавляваха се, но не беше лесно да бъдат толкова далече един от друг. Насладиха се на времето си заедно, но и двамата решиха, че е най-добре да продължат по собствения си път", казва близък до двойката пред E!News. 

Въпреки че актрисата от "Бриджъртън" и комикът от "Събота вечер на живо" никога не са публикували обща снимка в социалните мрежи, нито пък се появиха на светско събитие заедно, те все пак потвърдиха, че са двойка по друг начин. Двамата присъстваха на тенис мач от турнира "Уимбълдън", където стискаха палци за представителя на Великобритания Камерън Нори. Камерите успяха да уловят как Фийби полага глава върху рамото на Пийт и го прегръща. 

Пийт Дейвдисън

Снимка: Getty Images

През април източник, близък до Дейвидсън, разкри, че комикът е много хлътнал по Фийби и често лети между Ню Йорк и Англия, където актрисата снима втория сезон на "Бриджъртън". Приятелят допълва, че Пийт не се притеснява от пътуванията, защото иска да прекара колкото се може повече време с приятелката си. От своя страна пък Фийби обожавала това внимание и все по-силно започвала да хлътва по комика. "Той полага огромни усилия, за да пътува напред-назад. Когато не са заедно, постоянно са на телефона и не могат да си омръзнат". 

И докато нито един от двамата не потвърди официално за връзката, Пийт сподели как би тръгнал към човек, когото харесва. "Аз съм много, много честен. Отивам при човека и му казвам, че съм луд. Показвам му всичките си несъвършенства. Казвам му какво работя. Казвам му, че ходя на терапия. Това може да бъде доста информация за някого или пък човекът да хареса тази честност у мен", казва комикът. Допълва, че понякога ситуацията може да стане доста неловка, но предпочита този начин на общуване, отколкото лъжите и създаването на фалшиви характери. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари