IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян откупи имение от Кание Уест за 23 милиона долара

24 октомври 2021 12 00

Въпреки че двамата бяха засечени заедно на няколко пъти, разводът им все още продължава

Снимка: БГНЕС

Както Крис Дженър веднъж каза на дъщеря си Ким Кардашян: „Справяш се чудесно, скъпа“.

По-малко от година след като Кардашян подаде молба за развод с Кание Уест, подялбата на имуществото им върви с пълна сила. Въпреки че двамата продължават да поддържат добри отношения и бяха засечени заедно на няколко пъти през последните седмици, раздялата им е факт. И изглежда, че Ким излиза с едни гърди напред в битката.

Източник казва пред E!News, че риалити звездата е успяла да откупи семейното имение в Hidden Hills, в което преди е живяло цялото семейство Уест. Според документите за сделката, Ким е платила 23 милиона долара на Кание, включително 20 милиона за имота и 3 милиона за вещите вътре. Дизайнерката на бельо ще притежава цялото обзавеждане, всички мебели, осветителни тела, уреди, колекционерски материали, сребърни предмети и произведения на изкуството.

Огромният имот, който на няколко пъти беше снимачна площадка на предаването Keeping Up with the Kardashians, е мястото, където Ким и четирите ѝ деца живеят от началото на развода. Имението беше закупено през 2014 година за 20 милиона долара и напълно реновирано през 2019 година. Миналата година Ким и Кание застанаха на корицата на Architectural Digest и показаха именно този дом.

„Не знаех нищо относно обзавеждането, докато не срещнах Кание, но животът ми с него ме научи на много неща. Горда съм, че вече знам какво притежаваме и кое от всичко това е важно“, казва Ким пред списанието.

За да изпълни проекта, който си е направил в главата, Уест се свързва с белгийския дизайнер Аксел Вервордт. Кардашян казва, че с рапъра имат сходни вкусове, но тя мисли по-логично от двамата, що се отнася до реновирането на дома им. „Единственото нещо, за което Кание и аз се съгласихме, беше предпочитанието ни за неутрална палитра. Обичам простотата на дизайна. Всичко във външния свят е толкова хаотично. Обичам да вляза в място и веднага да усетя спокойствието“, казва звездата. Според нея, тя е била гласът на функционалността и е спирала футуристичните идеи на съпруга си.

Покупката на Ким идва в интересен момент. В понеделник, 11 октомври, Кание пусна на пазара и ранчото си в Уайоминг за 11 милиона долара. Въпреки това рапърът няма да остане бездомен, тъй като притежава още един имот в Америка, който дори е по-голям от този, който продава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари