IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание намекна, че е изневерил на Ким Кардашян

2 септември 2021 14 40

А според слуховете тя обмисля да се събере с рапъра

БГНЕС

Кание Уест сякаш намекна в новата си песен "Hurricane", че е изневерил на отчуждената си съпруга Ким Кардашян „след две деца“, тоест след като са били родени първите две (Норт и Сейт) от четирите им деца.

Песента е издадена в десетия студиен албум на рапъра "Донда". Текстовете към песните в албума на Кание вече започнаха да предизвикват особен интерес у феновете му, именно защото според тях са изповед за проваления му брак с риалити звездата.

Източник, близък до 44-годишния Уест, разкривa пред списание People, че текстовете на песните на Кание са един вид свидетелството за всичко, което се е объркало в брака на музиканта и сексапилната брюнетка. Това бил и неговият начин да поднесе извинението си към Ким и да поеме отговорност за стигането до развода помежду им.

В текстовете си Уест рапира още, че никога не се е прибирал в луксозното имение в Калифорния, което някога споделяше с Кардашян и децата им. Къщата за 60 мииона долара беше включена на страниците на престижното архитектурно списание Architectural Digest, но явно това не е бил домът, в който Кание е чувствал уют. 

В друга своя емоционална песен Уест пее за „загубата“ на семейството си и намеква, че има нужда от Ким.

Според последните слухове, риалити звездата всъщнoст е склонна да даде нов шанс на брака си с Кание. Тя се появяваше на всичките му партита за слушане на Donda, заедно с децата им. Кание бил убеден, че въпреки всички проблеми в отношенията им Ким всъщност все още го обича.

Уест и Кардашян започнаха връзката си през 2012 г., а се ожениха през май 2014 г. През февруари 2021 година тя подаде молба за развод, след като двойката преживя бурна година заедно, която включваше неуспешните кандидатури на Уест за президент на САЩ.

Факт е, обаче че тя така и не премахна името Уест от фамилията си, въпреки предстоящия развод. Вътрешен човек наскоро каза пред списание People, че макар тя публично да подкрепя Уест и неговото творчество, все още не е решила да отменя развода. "Ким измина дълъг път, докато стигне до решението за развод. Сега тя е щастлива и се радва, че отношенията им са приятелски в името на децата."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари